Przestroga: ludzie sprawdzajcie swoim partnerom telefony, czasami warto nagiąć cudzą prywatność, żeby uniknąć sobie zmarnowanych lat życia. Ja sprawdziłam i była to najlepsza decyzja roku 2022.
@Anesa: Wybacz ale jeśli dowiedziałbym się że partnerka regularnie bierze i przegląda mi zdjęcia, historię WWW i konwersacje ze wszystkimi osobami to zastosował bym znane i lubiane pic rel ¯\_(ツ)_/¯
@MlodyWilk: już się dowiedziałam że jestem tak samo winna że mnei zdradzał bo takiego sobie wybrałam i z nim byłam xd a w ogóle to się słabo rucham i pewnie jestem biedna i brzydka. No i o niego nie dbałam xddd
@dedler123: a tam dobrze się stało, szkoda że tak późno. Żyję nienawiścią i jest mi lżej na sercu bo myślałam że to ja jestem nie okej a okazałam się jedna przyzwoita, cały też byłam utwierdzana w tym, że to ja jestem tą gorsza partia ale okazało się że ten szmaciarz nie jest nawet godzien żebym na niego splunęła. Także czuję się dużo lepiej ( ͡°͜ʖ͡°
@Anesa hard pill to swallow - to nie jest Twoja wina, że Cię zdradzał i nic śmiecia nie usprawiedliwia, ale jak się czyta to co napisałaś o tych red flagach to już po pierwszym zdaniu ma się przed oczami kogoś kto nie ma do siebie grama szacunku ¯_(ツ)_/¯ nie mówię tego jako atak tylko przypomina mi to kogoś bliskiego
Eh przegapiłem info, że znowu była podwyżka minimalnej. I znowu zarabiam tylko 500zł więcej od sprzątaczki. 10 lat nabijania doświadczenia, 10 lat pracy jako grafik z czego 6 lat wypruwania sobie żył w agencji reklamowej i wszystko c---a warte.
@Anesa: Wybacz ale jeśli dowiedziałbym się że partnerka regularnie bierze i przegląda mi zdjęcia, historię WWW i konwersacje ze wszystkimi osobami to zastosował bym znane i lubiane pic rel ¯\_(ツ)_/¯
źródło: comment_1663716457wb0yz72fyZY9q9cejuBsZv.jpg
Pobierz( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora