Aktywne Wpisy
matiKKS +8
Szukam serialu na jesienno-zimowe wieczory. Długość odcinka najlepiej nie więcej niż godzina, ilość do 100 odcinków lub niewiele więcej. Pozbawiony wielokrotnych scen seksu, erotyzmu, ciągłych przekleństw. Serial już skończony, żeby nie czekać na kolejne sezony. Przez 4 lata przerobiliśmy dwa kompletnie różne seriale, które przypadły nam do gustu- The Crown i Ranczo.
Na pewno odpadają:
- The office (nie ten humor dla drugiej osoby)
- Dom z papieru
- Breaking bad (widziałem)
- Skazany na śmierć (widzieliśmy)
Na pewno odpadają:
- The office (nie ten humor dla drugiej osoby)
- Dom z papieru
- Breaking bad (widziałem)
- Skazany na śmierć (widzieliśmy)
mickpl +1322
Paszyk się odgraża, że jak nie będzi 0% to nie będzie też budowy komunalnych. Panie ministrze, bardziej z grubej rury trzeba. Ogłoście tam w PSL, że jak nie będzie dopłat dla kolegów z deweloperki to przyblokujecie kasę na onkologię czy psychiatrię dziecięcą.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
dostałam dzisiaj w pracy od dwóch znajomych piccolo i 2 roślinki doniczkowe, bo jestem rośliniarą (monsterę i epipremnum gdyby ktoś był ciekawy), kilka osób (w tym szef) podeszli do mnie złożyć mi życzenia, tak mi było niezręcznie i głupio, że poszłam na przerwie do biedry kupić te głupie cukierki, mimo że jeszcze kilka dni temu trafił do gorących mój wpis o tym jak dziewczyna od nas z pracy chodzi między biurkami z cukierkami i "wymusza" życzenia XD ja nie chodziłam po sali, po prostu jak ktoś mi złożył życzenia, to go poczęstowałam (naliczyłam tych osób 10 i naprawdę byłam w szoku), to było po prostu takie... miłe, nawet jeżeli to tylko znajomi z pracy i po kilku sekundach o tym zapomnieli
może to głupie, że dodaję taki wpis bez ładu i składu, ale naprawdę jako stały bywalec tagu #samotnosc pierwszy raz od nie wiem ilu lat znalazłam się w takiej sytuacji, nie wiedziałam na początku co zrobić, jak się zachować kiedy nagle o 8 dostałam tak po prostu prezent, fizyczny prezent, a nie gifa ze śmiesznym kotem na messengerze, nigdy bym się w życiu takiej niespodzianki nie spodziewała, byłam tak zmieszana, że aż mi odjęło mowę i nadal jestem w głębokim szoku po tym co się stało
dziękuję za uwagę, gratuluję wytrwałości tym co dali radę przeczytać do końca i życzę miłej nocy
#gownowpis #pracbaza #normictwo #piccolo #chwalesie #feels #atencyjnyrozowypasek #wysryw #czujedobrzeczlowiek
@Zoyav: dopiero teraz przeczytałem.
Najlepszego,
A jak widać w pracy Ciebie lubią, nawet szefcio, więc nie może być źle.