Aktywne Wpisy

Lardor +19
13.10 skasowały mi się punkty karne po roku. Jeżdżę praktycznie codziennie i 7 punktów to jednak dużo jeśli się dużo jeździ. Ale cóż dostałem ojcowską lepe w twarz i od tamtego momentu się pilnuje, widzę 70 jadę 70 widzę 50 jadę 50 (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Teraz w głupi sposób nie stracę punktów! #motoryzacja #samochody
Teraz w głupi sposób nie stracę punktów! #motoryzacja #samochody
źródło: temp_file4937939181856257593
Pobierz
_TiniMini_ +1
Mam problem, bo nie wiem co zrobić. Mogę wrócić do byłej z którą się z 5 lat temu rozstałem, ale oboje jesteśmy dojrzalsi i znamy się jak łyse konie, ale to raczej byłby związek z rozsądku, bo ma kupiony dom w Irlandii dobra pracę i tak dalej, a ja ją już tylko lubię i to jedyna osoba której ufam w 100%
Moge kontynuować znajomość z tą małolata z borderline i potężnym daddy
Moge kontynuować znajomość z tą małolata z borderline i potężnym daddy

#ethereum #bitcoin #kryptowaluty
@Jestem_robotem123: moim zdaniem doszlismy do momentu, w ktorym ulica mysli, ze nie jest ulicą, tylko ze istnieje jeszcze jakaś inna ulica, ktora czeka z workami pieniedzy, zeby kupic eth jak tylko stanie sie ekologiczne. Dlatego wlasnie mamy spadki, bo okazalo sie, ze nigdzie nie
Komentarz usunięty przez moderatora
Gromadzenie jego zasobów przez państwa oraz instytucje wynika tylko i wyłącznie z jego właściwości i wszechstronnego zastosowania.
To jest to samo, tylko w wersji cyfrowej...
Niech się bawią dzieci, zdecentralizowanymi obrazkami...
@nioctiB: Chłopcy zbierali pokemonki a teraz za zgrejdowaną na 10 kartę samochód kupisz a czasem i kawalerkę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@nioctiB: bo słowo "potrzebny" samo w sobie nic nie mówi, to jest źle postawiona teza. Potrzebne nam jest jedzenie i picie. Potrzebny DO i tu można rozmawiać. Ale tak ogólnie to BTC nie jest dobrem pierwszej potrzeby wiec trudno powiedzieć że jest nam potrzebny.