Wpis z mikrobloga

@Jestem_robotem123: na ETH funkcjonuja tysiace aplikacji, od nft, przez gry, gieldy po banki z lokatami i pozyczkami. Wszystko do ogarniecia kilkoma kliknieciami myszki, bez kyc i zadnych formalności - i kazda potrzebuje ETH zeby dzialac. Weganizm na prawde nie ma tu nic do rzeczy :)
  • Odpowiedz
Doszliśmy oguem do jakiegoś p--------o momentu w którym uica myśli ze lepszy jest scentralizowany coin ale za to przyjazny dla wegan i środowiska niz zdecentralizowany btc

@Jestem_robotem123: moim zdaniem doszlismy do momentu, w ktorym ulica mysli, ze nie jest ulicą, tylko ze istnieje jeszcze jakaś inna ulica, ktora czeka z workami pieniedzy, zeby kupic eth jak tylko stanie sie ekologiczne. Dlatego wlasnie mamy spadki, bo okazalo sie, ze nigdzie nie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Mnie się kojarzy z dziewczynami ze szkoły w latach 90. Kupowały takie notesiki z grafikami z różnych bajek. Nazywały to karteczkami. Miały albumy i się wymieniały na przerwach...
To jest to samo, tylko w wersji cyfrowej...
Niech się bawią dzieci, zdecentralizowanymi obrazkami...

@nioctiB: Chłopcy zbierali pokemonki a teraz za zgrejdowaną na 10 kartę samochód kupisz a czasem i kawalerkę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
niby czego? Napisałeś konkretnie..

@nioctiB: bo słowo "potrzebny" samo w sobie nic nie mówi, to jest źle postawiona teza. Potrzebne nam jest jedzenie i picie. Potrzebny DO i tu można rozmawiać. Ale tak ogólnie to BTC nie jest dobrem pierwszej potrzeby wiec trudno powiedzieć że jest nam potrzebny.
  • Odpowiedz