Doszliśmy oguem do jakiegoś p--------o momentu w którym uica myśli ze lepszy jest scentralizowany coin ale za to przyjazny dla wegan i środowiska niz zdecentralizowany btc #ethereum #bitcoin #kryptowaluty
@Jestem_robotem123: na ETH funkcjonuja tysiace aplikacji, od nft, przez gry, gieldy po banki z lokatami i pozyczkami. Wszystko do ogarniecia kilkoma kliknieciami myszki, bez kyc i zadnych formalności - i kazda potrzebuje ETH zeby dzialac. Weganizm na prawde nie ma tu nic do rzeczy :)
Doszliśmy oguem do jakiegoś p--------o momentu w którym uica myśli ze lepszy jest scentralizowany coin ale za to przyjazny dla wegan i środowiska niz zdecentralizowany btc
@Jestem_robotem123: moim zdaniem doszlismy do momentu, w ktorym ulica mysli, ze nie jest ulicą, tylko ze istnieje jeszcze jakaś inna ulica, ktora czeka z workami pieniedzy, zeby kupic eth jak tylko stanie sie ekologiczne. Dlatego wlasnie mamy spadki, bo okazalo sie, ze nigdzie nie
@kamil-wasniewski: no ale złota tez malo kto potrzebuje. Zloto i btc to nie sa dobra pierwszej potrzeby, ale dają ci niezależność w jakimś ograniczonym stopniu
@Jestem_robotem123: Ja potrzebuję złota i korzystam z jego właściwości praktycznie każdego dnia. Gromadzenie jego zasobów przez państwa oraz instytucje wynika tylko i wyłącznie z jego właściwości i wszechstronnego zastosowania.
Mnie się kojarzy z dziewczynami ze szkoły w latach 90. Kupowały takie notesiki z grafikami z różnych bajek. Nazywały to karteczkami. Miały albumy i się wymieniały na przerwach... To jest to samo, tylko w wersji cyfrowej... Niech się bawią dzieci, zdecentralizowanymi obrazkami...
@nioctiB: Chłopcy zbierali pokemonki a teraz za zgrejdowaną na 10 kartę samochód kupisz a czasem i kawalerkę. ( ͡°͜ʖ͡°)
@nioctiB: bo słowo "potrzebny" samo w sobie nic nie mówi, to jest źle postawiona teza. Potrzebne nam jest jedzenie i picie. Potrzebny DO i tu można rozmawiać. Ale tak ogólnie to BTC nie jest dobrem pierwszej potrzeby wiec trudno powiedzieć że jest nam potrzebny.
#ethereum #bitcoin #kryptowaluty
@Jestem_robotem123: moim zdaniem doszlismy do momentu, w ktorym ulica mysli, ze nie jest ulicą, tylko ze istnieje jeszcze jakaś inna ulica, ktora czeka z workami pieniedzy, zeby kupic eth jak tylko stanie sie ekologiczne. Dlatego wlasnie mamy spadki, bo okazalo sie, ze nigdzie nie
Komentarz usunięty przez moderatora
Gromadzenie jego zasobów przez państwa oraz instytucje wynika tylko i wyłącznie z jego właściwości i wszechstronnego zastosowania.
To jest to samo, tylko w wersji cyfrowej...
Niech się bawią dzieci, zdecentralizowanymi obrazkami...
@nioctiB: Chłopcy zbierali pokemonki a teraz za zgrejdowaną na 10 kartę samochód kupisz a czasem i kawalerkę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@nioctiB: bo słowo "potrzebny" samo w sobie nic nie mówi, to jest źle postawiona teza. Potrzebne nam jest jedzenie i picie. Potrzebny DO i tu można rozmawiać. Ale tak ogólnie to BTC nie jest dobrem pierwszej potrzeby wiec trudno powiedzieć że jest nam potrzebny.