Wpis z mikrobloga

Proszę państwa - oto tzw. ściana, z którą zderza się większość atrakcyjnych za młodu kobiet gdzieś po trzydziestym roku życia XD

Największa beka jest z tego, że jak miała 2X lat to pisała o swoich przygodach na Tinderze i spotkaniach bez zobowiązań, a gdy teraz faceci nie chcą się zobowiązywać wobec podstarzałej feministki to nagle to "skur#$syństwo" XDDD

#logikarozowychpaskow #heheszki #rozowepaski #niebieskiepaski #feminizm
s.....i - Proszę państwa - oto tzw. ściana, z którą zderza się większość atrakcyjnych...

źródło: comment_1663570055rJgpOrx2vAhzV308zo4VKA.jpg

Pobierz
  • 254
  • Odpowiedz
A ona mysli ze to dlatego, ze jest zbyt perfekcyjna… xD

@r3pr3z3nt: Podobno jej "przyjaciel" (w domyśle któryś z ex kochanków) powiedział. Pewnie tak znosi krytykę, że żeby jej coś przekazać to trzeba komplementem trzasnąć, typ jej powiedział coś miłego żeby się #!$%@?ła, a ona to sprzedaje jako opis swojej osoby xd
  • Odpowiedz
aka 26-28 latka to może być już po 5 całkiem długich związkach nie licząc przelotnych romansów, gdzie wychodzi łącznie pewnie 15-25 bolców na spółkę z partnerami z którymi weszła i z tymi z którymi tylko randkowała

@Ksut_Melodi: niestety kolego jest o wiele wiele gorzej. Swego czasu spotykałem się z panną której siostra była barmanką w jednym z warszawskich pubów. W wieku 18 lat miała na koncie ponad 300 bolców. I to
  • Odpowiedz
Ja mam samotne koleżanki i wiem że z natury trochę wybrzydzają, zreszta nawet jak się zaczęłam ze swoim niebieskim spotykać, to nie były tak fajnie nastawione do tego związku i raczej próbowały podkreślać mi wady mojego partnera.

@Lala-Sassy: U mężczyzn w pewnym stopniu też to funkcjonuje (najczęściej w mniejszej skali) jednak zazwyczaj to wygląda tak, że każdy ma wywalone na to co mówią jego kumple, natomiast u kobiet często jest to
  • Odpowiedz
Najgorsza to jest ta roszczeniowość. Chłop za chłopem najwyraźniej się podoba, ale chcą sobie poruchać. Jasno jej przedstawiają swoje oczekiwania i potrzeby, uczciwie, otwarcie. A ta zamiast szukać takiego coby kwiatki i czekoladki kupował to sra ogniem że tamci mają własne potrzeby i pomysły na życie.
  • Odpowiedz
@girlsjustwannahavefun:

no to nie muszą wchodzic z nikim 30+

Zgadza się, gorzej gdy o tym nie wiedzą, wchodzą na Tindera, dostają raz czy dwa w łeb. A potem taki typ znowu idzie na Tindera i używa kobiet 30+ tylko do seksu; wtedy powstaje taki felieton jak ten omawiany, albo bardziej pospolicie: wyzwiska, gniew, płacz do słuchawki, "faceci to świnie". Moim zdaniem nie wszyscy, tylko timing is a bitch.
  • Odpowiedz
@BajaScorpions: ale to się tyczy wszystkiego. Kazda wartościowa osoba niezależnie od płci wejdzie na Tindera i spotka masę mniej wartościowych ludzi. Takie jest ryzyko Tindera badoo i w ogóle życia. Młode was manipulują i wykorzystują a stare tylko do seksu. Na to wychodzi ze chłopcom z wykopu nie dogodzisz. Na szczęście istnieje także realne życie :)
  • Odpowiedz
Statystyki z USA mówią, że najbardziej nieszczęśliwą grupą osób w USA są "silne i niezależne", samotne kobiety po czterdziestym roku życia, które nie zdążyły założyć rodziny i już raczej nie zdążą.

@skitarii: a co z polskimi samotnymi mężczyznami po 40., którzy nie założyli rodziny i już raczej nie założą? Może by ich tak wysłać do Stanów do tych samotnych 40.? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
a co z polskimi samotnymi mężczyznami po 40., którzy nie założyli rodziny i już raczej nie założą? Może by ich tak wysłać do Stanów do tych samotnych 40.? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@little_muffin: oni mają już często wywalone ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
tak, naukowymi, doktor Willkinson from Universiti of Masaczusets. Polecam poczytać.

@little_muffin: Rzuć artykułem tej/tego doktor/doktora:) A nie, nie ma takich danych, a to jedynie twór bardzo zadufanej osoby która potrafi z pełną powagą napisać, że druga płeć jest "nienormalna". Czytając takie komentarze zaczynam rozumieć punkt widzenia tych wszystkich "blackpillowców":)
  • Odpowiedz
@girlsjustwannahavefun te rzeczy dzieją się w realnym życiu
W latach 20-29 jesteś wykorzystywany, odrzucany, wyśmiewany i wszystko co kobieco najgorsze przez rówieśniczki, a w latach 30+ nauczony doświadczeniem dalej masz szanse u wielu 20stek i możesz z tego skorzystać ale przy okazji możesz też mścić się na rówieśniczkach którym nagle zachciało się związku, a Ty jakoś tak bardziej atrakcyjny dla nich niż wcześniej. Takie życie, tak to działa, a nie w taki
  • Odpowiedz
@Ksut_Melodi

Oczywiście widełki 20-29 są elastyczne i różnie to jest w zależności od tego jak się dany przeciętniak ogarnia, dorabia, jaki ma wygląd itd. Ale tak tylko rzuciłem aby zobrazować.
  • Odpowiedz
No ty twierdzisz, że to przez dojrzałość nagle przestały jej pasować ONSy z Tinderowymi Bad Boyami ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@skitarii: Napisałem, że to jedna z możliwości, wspólna dla obu płci i często występująca. W tym konkretnym przypadku na pewno bardziej prawdopodobna niż mizogonistyczne urojenia jak to p0lka zbrzydła i "nagle" nie może już dawać Chadom, więc szuka beciaka. Czego nawet nie wiemy mając jedno zdjęcie, gdzie
  • Odpowiedz
@little_muffin: Każdy kto jest samotny może być nazwany emocjonalnym odpadem. I to działa w obie strony, ktoś może być samotny, bo jest odpadem, ktoś kto jest długo samotny (nawet w związkach) staje się odpadem. Ja ze swojej strony zauważyłem tylko, że osoby samotne z reguły bardzo narzekają na ogół płci przeciwnej. Tyczy się to przegrywów mizoginów jak i właśnie samotnych kobiet mówiących w kółko o piotrusiach panach - schemat jest ten
  • Odpowiedz
@kilemile: Częściowo na pewno tak, tyle że wiesz, w życiu dzieje się mnóstwo rzeczy. Ludzie się #!$%@?ą, #!$%@?ą, przeprowadzają, dorośleją, dziecinnieją, bankrutują, ulegają wypadkom, nawracają, tracą wiarę, etc. Sprowadzenie trwałości małżeństwa do prostej zależności "im więcej bolców, tym słabsze więzi małżeńskie" to upraszczanie tematu i objaw jakiejś chorej fascynacji cudzym seksem.

Ja się w ogóle zastanawiam, jak osoba umiarkowanie konserwatywna (bez przegięć w kierunku Rycerzy Maryi i innych tego typu) ma
  • Odpowiedz