@olaf_wolominski: Kobiety obecne na sali tak perfidnie się na niego patrzyły, że nie dało się tego zauważyć. Dodatkowo byłem wtedy z kilkoma ziomkami - wszyscy mieli te same odczucia kiedy nawinąłem im temat.
@olaf_wolominski: Nie. Nawinąłem im temat wzrostu i zadałem proste pytanie, czy też odczuwają, że wysoki budził większy respekt. Wszyscy się zgodzili i dodali od siebie parę słów na potwierdzenie.
@Fekalny_okuratnik: Siłownia i 190cm+ daje efekt atletycznej sylwetki. Przy niskim wzroście jesteś śmiesznym karkiem który wygląda jakby chciał coś sobie zrekompensować.
@Fekalny_okuratnik: potwierdzam, zawsze mam beke z niskich ale d--------h ziomeczków, sam nawet miałem w pracy lidera, niski około 170cm zapaśnik więc sylwetka zrobiona, praca dobra, morda też okej, ale jak zobaczyłem raz jego żonę to osłupiałem bo była to taka gruba karyna z mordą 2/10, wtedy przekonałem się że manletyzm bywa brutalny
@Fekalny_okuratnik: Jakby nie patrzeć wszystko najczęściej sprowadza się do gadziego mózgu. Większy = silniejszy. Dlaczego większy facet jest imponujący? Dlatego, że twój mózg analizuje sytuacje szybciej niż ty jesteś w stanie to zrozumieć. Już w kilka sekund podświadomie wiesz czy w razie konfliktu facet jest dla Ciebie niegroźny (chudy manlet 165cm), równy czy jest praktycznie ewentualnym wyrokiem śmierci (2m wzrostu i np 40kg więcej od Ciebie). Natura.
@Fekalny_okuratnik: Faktycznie coś w tym jest. Wczoraj jak byłem w sklepie to podjechał czarny mustang. Ze środka wysiadł opalony, napakowany jegomość. Broda fresh, fryzura fresh, ciuchy fresh. Ale co z tego jak chłop miał 165cm wzrostu.
@Fekalny_okuratnik: Tylko, co to zdjęcie ma udowodnić? Bo ten niski koleś, jest brzydki z twarzy w przeciwieństwie do tego wysokiego. Przecież dobra klata to tylko dodatek. Bardzo mało prawdopodobne, aby wysoki gościu o przeciętnej, a tym bardziej brzydkiej twarzy miał jakieś zadowalające powodzenie u kobiet. Niski o atrakcyjnej twarzy w tym czasie zapewne sobie kogoś znajdzie i nie będzie to kobieta 2/10.
Właśnie widziałem, nieraz niskich gości, ale o atrakcyjnej twarzy i oni mieli powodzenie. Nawet czasami u wyższych od siebie kobiet. Widziałem też wysokich o średniej i poniżej przeciętnej twarzy i ich powodzenie było marne. Oczywiste jest, że wysoki przystojny gościu będzie się podobał kobietom. Jednak sam wzrost bez akceptowalnego ryja, jakimś przeważającym atutem nie jest. @ehhcokolwiek:
@ehhcokolwiek: Jeszcze nie widziałem brzydkiego gościa z ładną laską, pomijam sponsoring. Na przystankach, w sklepach obserwuję najczęściej taką sytuację, że pary mają podobny poziom atrakcyjności ewentualnie, ale to rzadko, facet jest ładniejszy.
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Siłownia i 190cm+ daje efekt atletycznej sylwetki.
Przy niskim wzroście jesteś śmiesznym karkiem który wygląda jakby chciał coś sobie zrekompensować.
@TurboDynamo: Dla Ciebie i dla mnie mistrz. A dla Malwiny z biedry to knypek.
@gnomol: wyjdz z piwnicy, przejdz się do klubu albo gdziekolwiek gdzie ludzie się zapoznają ze sobą w celach wiadomych
@ehhcokolwiek:
Jeszcze nie widziałem brzydkiego gościa z ładną laską, pomijam sponsoring. Na przystankach, w sklepach obserwuję najczęściej taką sytuację, że pary mają podobny poziom atrakcyjności ewentualnie, ale to rzadko, facet jest ładniejszy.
@kamil150794: Jak ktoś tak nieironicznie uważa to już dawno przedawkował copium i nie ma dla niego nadziei XD