Wpis z mikrobloga

Wolski dopisuje fantazyjną opowieść jak zwykle a prawda jest pewnie taka że pokłóciły się dwie bandy o łupy czy inne d---i, szlachetni wagnerowcy xd

@Stuba: R---------a mnie to, że nie można dosłownie nic napisać co choćby delikatnie byłoby pozytywne o Rosjanach aby Wykopki się nie d------y. To już jest serio irytujące, bo paraliżuje to jakąkolwiek dyskusje o tym co się dzieje na froncie.
  • Odpowiedz
  • 18
@DooBeeDooBee na sadolu w lutym widziałem filmik gdzie ukrainska dziewuszka rozpaczała nad ciałem swojej matki i ruskiego soldata. Opowiadała zapłakana, że ruski soldat próbował osłonić jej matkę przed ruskimi to kropneli oboje.
  • Odpowiedz
@DooBeeDooBee: bardziej chyba chodzi o to że równie dobrze mógł napisać ze to specjalna operacja polskiego gromu w chersoniu bo i tak nie ma na to żadnych dowodów tak samo jak nie ma żadnych dowodów na tą jego historyjkę
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Aplikacja_TelaDei: lubię jak Wolski pisze takie wysrywy jakby tam był ja miejscu, a potem jego fanatycy dopisują bzdury typu "przecież to tylko teoretyk, on sobie tylko pisze dla samego siebie, każdy się może pomylić".
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@puto: zdarzają się takie akcje, pamiętam opowieści mojej babci z czasów wojny... generalnie ruskie wojsko to straszna chołota, ale trafiają się i tam ludzie z sumieniem i czasem się postawią współtowarzyszom
  • Odpowiedz