Aktywne Wpisy
![KonwersatorZabytkow](https://wykop.pl/cdn/c0834752/bab8abeaa151e9c1168a1793bb686763b5cbfe6c208ec1fb57e22d04eaf4a1a9,q60.png)
KonwersatorZabytkow +299
![Lolenson1888](https://wykop.pl/cdn/c3397992/Lolenson1888_2IG5IkJoqB,q60.jpg)
Lolenson1888 +60
Mirki, co się stało przez ostatnie powiedzmy 15 lat w Polsce z typowymi dresiarzami jak na pic related?
Jedno z silniejszych wspomnień z dzieciństwa to dresy okupujące każdy sklep spożywczy na osiedlu, stojący pod każdym wejściem do klatki schodowej na blokowiskach xD a dodam, że pochodzę z miasta, które słynęło z dresiarzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wszyscy już wyjechali do Holandii i UK? Wymarli tak jak praktycznie każda
Jedno z silniejszych wspomnień z dzieciństwa to dresy okupujące każdy sklep spożywczy na osiedlu, stojący pod każdym wejściem do klatki schodowej na blokowiskach xD a dodam, że pochodzę z miasta, które słynęło z dresiarzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wszyscy już wyjechali do Holandii i UK? Wymarli tak jak praktycznie każda
![Lolenson1888 - Mirki, co się stało przez ostatnie powiedzmy 15 lat w Polsce z typowym...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/eac75bec988a161e936b080a2500e6cdc08d321e0cf9195ce0431717f0b1eb46,w150.jpg)
źródło: 45C68866-5B81-46E1-9BA1-0A0F2CE71832
Pobierz
Ja nie daje kredytu zaufania McDonaldowi,to ze byl zawsze bezpieczna wyspą to nie oznacza,ze tak dalej będzie,wjada nowe restrykcje zwiazane z miesem,czy cokolwiek i Mc sie nie utrzyma,za mieso muszą coraz wiecej płacić,jest poroblem z woda gruntowa w Stanach,a ten przemysl potrzebuje jej hektolitry (zobaczcie na H2O w Stanachach,cena wody wystrzelila i zapewne bedzie rosnac-tak woda mozna handlowac)wiecznie kosztow na klienta nie zgonia,
Jesli chodz o Starbucks to uwazam, ze ta cena jest zwiazana z jakas grupa ludzi co popmuje ten balon,a pewno nie stoja za tym jakiekolwiek fundamenty.Ta cena jest nierealna
Uwazam,ze to jest jedna z ostatnich okazji zeby to shortowac,oczywiscie moze podskoczyc jeszcze troszke,,ale jak ruszy w dół,to dobrze jak 7 bedzie z przodu,kwestia czasu
Zobaczysz jak tam w Stanach sie zacznie grubo dziac,w sensie burdy itd.muslicie,ze nie bedzie gorzej?jak tam juz rabuja w bialy dzien,nawet ostatnuo Ozzy Osbourn sie stamtad ostatnio sie zawijal i zwrócił do Angli,bo strach na ulice wychodzic
Spoleczenstwo jest maksymalnie drenowane i
jak ludzie poczuja głód itd.to szybko znajda sie na ulicy
Przeciez ten tlum to zniszczy wszystko co bedzie stalo na drodze,juz mielismy niedawno tego namiastke,jak forsowali capitol
Takze,nawet nie ma sensu brac to na long term,bo wszystko sie moze zdarzyc w obecnym okresie,uwazam,ze to tylko namiastka
Daje niedlugo czasu i Starbucks dostanie lanie na 100%,
Co do Mc,jedna wiadomosc od zielonych i dziękuję,noe.zapomonajmyzapomonajmy,ze krowy sa fe,bo wytwarzaja duze ilosci azotu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A nikt nie chce,zeby misie polarne wyginely ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mark my words
#gielda #inwestycje #finanse #ekonomia #gospodarka
Zgadzam sie ze wioda prym
Nie mowie,ze zbankrutuja,ale zeby cene utrzymalo to bedzie ciężko
Dlatego,nie jest to dla mnie zadna alternatywa
Niestety,ale to Ty szukasz dziury w calym i gadasz glupoty
Posluchaj podam przyklad
Wchodzilem w autonation przy 220 plus,zajalem oczywiscie pozycja krotka
Spadlo do 104
Nastepnie w przciagu chwili zrobilo
Pamiętaj, że starbucks to bardzo świetny brand i jest to biznes, który może na bazie kawy tworzyć
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Jak ja nimi gardze
Poza tym skad wiesz czym sie w zyciu zajmuję i skad mam tyle czasu,aby to wszystko sledzic analizowac zapisywac itd bo jest co zrobić
(Oczywiscie moge byc rowniez prysztatym nasolatkiem:))
Popatrz na wykres,w maju zjechalo do 69 dolarow?powiedz mi co stalo za
źródło: comment_1663502981yFtzTBWLxxJQtsd0s1teSE.jpg
PobierzAbsolutnie,pamietam,ze weszlo jako ostatnie z najmniejszym zarobkiem
Nie trzymam
A widzisz zebym trzymal Autonation po 108?
Przeciez ostatnio 6 pozycji mialem w tym po 125 i sprzedalem po 109
Takze gdzie.sie podzial ten
Po pierwsze to ja tu nie dyskutuje
Widziales ile razu cos napislem cos pod czyims postem?kilkanascie od początku zalozenia konta
Uwielbiam gielde,ta cala otoczke.,dreszczk,rozkminy,alalizy
Mozesz mi nie wierzyc,ale ide spac z mysla gielda i wstaje z mysla gielda,moge powiedziec,ze to jest moje zycie,pasja,zajawka
A czemu nie dyskutuje?bo ignorancja jest taka,ze sie przejadlo,wszyscy kolorowe okulary.,Takze teraz tylko priv sobie gadam
O spadkach banków pisałem widze 9 miesiecy temu i byłem pewien ze rząd wymysli cos w stylu wakacji kredytowych/dopłat etc:
https://www.wykop.pl/wpis/62888613/panie-glapinski-poprosze-takie-50-pb-co-miesiac-ma/#comment-222756245
rowniez o spadakach budowlanki pisałem prawie rok temu (z surowcami na budowlanke włacznie/miedź, choc fakt nie przewidzialem wystrzału na
I fajnie,elegancko
Ale,to jest kropla w morzu z tym co ja przwidzialem
Nie chodzi mi,ze ja jestem lepszy od Ciebie,absolutnie,bo mozesz byc inteligentna jednostka
Ale chodzi mi o to,ze chyba troche na sile szukasz dziury w calym
Koniec koncow,Ty uwazasz ze rokuja na przyszlosc a ja,ze jest bardzo niestabilnie,cos czuje,ze ta bezpieczna wyspa jest zagrozona,podalem konkretne argumenty,ktorych
Oczywiscie,ze moze cos podskoczyc,ale wkladac tam pieniadze z mysla,ze bezpiecznie tam sobie poczekaja,a nawet bedzie ich troche wiecej,bo akcje urosna oraz przez ten caly okres nic sie nie wydarzy to niespecjalnie sobry pomysl
Ale to moje zdanie
Skoro juz napisałeś to nie bede Cie ignorowal