Aktywne Wpisy
Zrobiłem przelew blik na telefon, 250 PLN, niestety odbiorca źle podał numer. Próbowałem dodzwonić się na numer gdzie trafił przelew, na początku nikt nie odbierał, a po chwili zostałem zablokowany ( ͡° ͜ʖ ͡°) dzwoniłem z innych numerów, ale jest tylko sygnał. Nie rozumiem jak można tak się zeszmacić za 250 PLN. No cóż, reklamacja w banku już złożona. Jeśli banku się nie wystraszy to poczekam na dane
Krzyyyyysiu +230
Jedno z silniejszych wspomnień z dzieciństwa to dresy okupujące każdy sklep spożywczy na osiedlu, stojący pod każdym wejściem do klatki schodowej na blokowiskach xD a dodam, że pochodzę z miasta, które słynęło z dresiarzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wszyscy już wyjechali do Holandii i UK? Wymarli tak jak praktycznie każda inna subkultura czy jak?
Oczywiście jak wracam czasem na osiedle to nadal widać niektórych niedobitków, ale to jakieś wyjątki, którzy byli skazani na porażkę od początku
Jedynie jednostki które już wtedy było wiadomo że skończą "pod klatka" nadal tam siedzą
Zresztą na wykopie co i nieraz można było zobaczyć wybryki dzisiejszej młodzieży.
@Lolenson1888: Dalej ich widzę.
Ale mentalność ta sama.