Aktywne Wpisy
DiscoPoloinfo +19
✨ Czy Edyta Folwarska przebiła wszystkich swoją nową stylizacją? 🤔 Plan zdjęciowy DiscoStar aż iskrzy od emocji! 💥 Co sądzicie o jej nowym looku? 😍 Czy to nowa ikona stylu disco polo? 🕺👗
🎥 Całość tylko u nas! 🔥 Sprawdź w komentarzu! 💬👇
#discostar
🎥 Całość tylko u nas! 🔥 Sprawdź w komentarzu! 💬👇
#discostar
suzaku0 +1067
#hhc #hhco #wykopjointclub #thc
Po co bawić się w takie substancje skoro medyczna mj w niższej cenie jest w aptece?
Jak masz jakiś sposób to daj info
Ja mówię że mam stwierdzoną nerwicę,bezsenność mam nawet skany 2 recept ssri jak i benzo.
@Dyspenseria: Dokładnie, też się zastanawiam, bo razem z wizytą za 60-70pln/g jest sprawdzony produkt, bez dodatków i standaryzowany.
Red No 2 raz było raz nie, Aurora sprzedawana tylko po 10g i wychodziło bliżej 70zł/g do tego dolicz koszt samej recepty (70-80zł każdorazowo) i już wychodziło bliżej 80/g.
Nie każdy ma ochotę się bawić i w------ć. Często jakość tego
@Mokin12: A dlatego, że nie jest to do końca legalne. Po drugie aktualnie nie ma problemów z dostępnością MM. Wizyta recepturowa to 100pln, a 10g to 600pln. Jeżeli 70pln zamiast tych 50-60pln na ulicy to dużo więcej no to faktycznie, zwłaszcza jak z tych
Żeby była jakakolwiek stabilność to ok, ale jeżeli państwo jest 20 lat za murzynami to lepiej żeby i takie HHC było na rynku czy nawet greenouty
Jednak moje doświadczenie jest takie, że recepta szła nie na 10, a na 5g. Dodatkowo wizyty to nie stówka, a 150-200. Ja rozumiem, że pierwsza "wizyta" może tyle kosztować. Gdzie lekarz faktycznie się zapoznaje z dokumentacją, robi wywiad itp. Ale jak dostaję receptę na