Aktywne Wpisy

fuji +110
Chłop 36 lat i w końcu kupił pierwszy nowy samochód w życiu. Chłop sobie obiecał, że jak kiedyś będzie już dorosły i będzie go stać na nowe auto, to kupi coś fajnego, ale jednak krakowski centuś mocno i chłop jest za chytry nawet na swoje marzenia ʕ•ᴥ•ʔ więc ostatecznie kupił najpopularniejszy samochód w USA, czyli Forda F-150... a nie czekaj, w tym roku F-series spadło z rowerka i
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
frugASS +118
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@BeginEnd: fajna zarzutka. Za darmo dostać rozwiązania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
perl -MFile::Slurp -le'$dir="."; $,="\n"; print sort { read_file($a) cmp read_file($b) } glob("$dir/*.txt");'Jeżeli ma być bez używania zewnętrznych bibliotek, to:
perl -le'$dir="."; sub r { open($h,"<",shift); return <$h>; } $,="\n"; print sort { r($a) cmp r($b) } glob("$dir/*.txt");'Wiem, że brzydko, bez kontroli błędów, nie akceptuje parametru (bo to jednolinijkowiec) itd. Ale działa ¯\_(ツ)_/¯
@jalop: Nie moja decyzja. Ludzi z takimi skilami nie ma na rynku. Ja bym go wziął i nawet na ławkę posadził czy do innego projektu dał.
@314159: @cochese: Wszystko w tym zadaniu ma na celu sprawdzić czy człowiek jest na stanowisko senior dev C. Jak kandydujesz