Wpis z mikrobloga

#blender #grafika3d #grafikakomputerowa
jakiś miesiąc nauki blendera po godzinach. Dłubie sobie tego oto skurczybyka od kilku dni. Tak od 23:30 do 1 w nocy bo tyle mam czasu :D. Nie wiem dlaczego ale zawsze uwielbiałem robocopa. Jak skończe machnę sobie wydruk 3d.
W komentarzu widok z tyłu. Trzymajcie kciuki żebym wreszcie coś co zacząłem skończył.
I mam pytanie do blenderowców:
Jak najlepiej robić jakieś krateczki, małe przetłoczenia, itp? Jest tego od cholery a nie chce niszczyć sobie mesha :(
mazaq1 - #blender #grafika3d #grafikakomputerowa
jakiś miesiąc nauki blendera po god...

źródło: comment_1662677863EpOzrdlBxFl4mUfKjEyX0l.jpg

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mazaq1: jak masz tablet z rysikiem, mozesz wysculptowac latwo i przyjemnie przerozne defekty na powierzchni. Tylko trzymaj sie mniej wiecej rownego poziomu polygonow, latwo jest niechcacy na jednym zadrapaniu podwoic ich ilosc jak sie nie uwaza xD
  • Odpowiedz
@mazaq1:

Nie wiem dlaczego ale zawsze uwielbiałem robocopa.

Bo to świetny film jest, łączący w sobie ciekawe filozoficzne rozważania ze świetnie nakręconym filmem akcji ¯\_(ツ)_/¯

Jak najlepiej robić jakieś krateczki, małe przetłoczenia, itp? Jest tego od cholery a nie chce niszczyć sobie mesha :(

Są dwie drogi, albo wszystko modelujesz i idziesz w hi-poly, albo załatwiasz to teksturą ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz