Aktywne Wpisy
darknightttt +8
Ten moment kiedy facet przestaje się już tak bardzo starać. Nie ma kolacji w restauracji, romantycznego weekendu, propozycji, miłych wiadomości, tego jego nakręcenia i determinacji tylko byle by było a ty kończysz znajomość wywołując ogromne pikachuface BO JAK TO.
No tak to
#zwiazki
No tak to
#zwiazki
Roger_Casement +450
[07.09] Dzień dobry panie Xiaomi złoty
#apple #xiaomi
@RolnikSamWdolinie: Dzięki za przypomnienie dlaczego nie używam #!$%@? xD #!$%@? reklamy w systemie xDDD Byłem, widziałem na xiaomi xD
@fat_american_kid: no i to mlodzi ludzie 19-25 a jak trzeba sie po angielsku odezwac to panika i gdzie jest menago. Tak wyglada polska niestety. Juz dzis slyszalem ze to wina tuska ze iphon po 10500, tez od tych ludzi. A oni beda pracowac na moja emeryture. Ciezka przyszlosc przed nami
pomijam juz fakt ze na twoja emeryture ty powinines zapracowac sam XD ONI BEDA PRACOWAC, oni wyjada a ty zostaniesz z niczym XD
Mam windows 1904 nieaktualizowany ani razu i podobnie przekładane aktualizacje androida od dwóch lat.
To chyba jakiś wirtualna hipochondria już.
@wlkp69: bez kitu. Nie trzeba być poliglotą, żeby powiedzieć "hey Siri set timer for six minutes" jak robię jajka na miękko xd
@sunlifter: bez przesady. Często update'y potrafią nieco napsuć. Ja też się ociągam, zwłaszcza jak wychodzi zupełnie nowa wersja. Obecnego 15.6.1 zainstalowałem dopiero dzisiaj, żeby mieć