Wpis z mikrobloga

@dlomlo: Raz że w sumie to i tak niepotwierdzone plotki, a dwa że co innego jak wyświetli się reklama podcastu w aplikacji do podcastu, a co innego jak wyświetla ci się niepowiązany banner z losową reklamą w ustawieniach systemu czy innych losowych miejscach jak na chińczykach.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@KochanekAdmina: pozatym ze w miui w 5 min da sie wylaczyc wszystkie reklamy to jo masz racje;
@fat_american_kid: no i to mlodzi ludzie 19-25 a jak trzeba sie po angielsku odezwac to panika i gdzie jest menago. Tak wyglada polska niestety. Juz dzis slyszalem ze to wina tuska ze iphon po 10500, tez od tych ludzi. A oni beda pracowac na moja emeryture. Ciezka przyszlosc przed nami
  • 0
@fat_american_kid: ale mi dosrałeś ojezu. Dalej nic to nie zmienia w tym ze telefon za 10 koła nie gada po polsku. Mogłbym kupic sobie takie 3 od strzala dla zachcianki ale jednak wole cos co działa XD leży w domu jakiś iphone 12 jak chces to ci wysle, mialo to byc zabezpieczenie mojej emerytury ale widze tobie bardziej sie przyda.
tak szczerze to na #!$%@? wam to siri? Zapytac jaka jest pogoda lub ustawic budzik do kołchozu na 6?

@wlkp69: bez kitu. Nie trzeba być poliglotą, żeby powiedzieć "hey Siri set timer for six minutes" jak robię jajka na miękko xd
@smyl: wyłączam apdejty zaraz po zakupie urządzenia. Robię dopiero jak apki nie chcą się włączać ze względu na zbyt starą wersję. ¯(ツ)

@Dioromeh: o cię #!$%@? xD Był tu taki co sam budował schody, to ty jesteś taki sam, tylko z elektroniką.

@sunlifter: bez przesady. Często update'y potrafią nieco napsuć. Ja też się ociągam, zwłaszcza jak wychodzi zupełnie nowa wersja. Obecnego 15.6.1 zainstalowałem dopiero dzisiaj, żeby mieć
  • 0
@sunlifter: co cię bawi? Aktualizacje aplikacji mobilnych przynosi często zero istotnych zmian, a pamięć zapycha. Teraz to już nie tak duży problem, ale jeszcze parę lat temu pamięci w smartfonach było mało. Często w starym telefonie musiałem usuwać i ściągać na nowo to samo, bo wtedy zajmowały mniej miejsca xd