Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Siema wszystkim. Kolejny długoletni związek mi się zakończył, były partner rozmyślił się w kwestii posiadania dzieci, stabilizacji, budowania stałej relacji. Ja mam 32 lata i obiektywnie kobieta 7-8/10, mieszkam sama, mam stałą pracę na spoko stanowisku. I teraz pytanie gdzie szukać partnera, który tak jak ja pragnie założenia rodziny i stabilizacji w życiu?
Moja kumpela stwierdziła ostatnio że Tinder to już sam ściek i szukanie mięsa do ruchania, czy
Siema wszystkim. Kolejny długoletni związek mi się zakończył, były partner rozmyślił się w kwestii posiadania dzieci, stabilizacji, budowania stałej relacji. Ja mam 32 lata i obiektywnie kobieta 7-8/10, mieszkam sama, mam stałą pracę na spoko stanowisku. I teraz pytanie gdzie szukać partnera, który tak jak ja pragnie założenia rodziny i stabilizacji w życiu?
Moja kumpela stwierdziła ostatnio że Tinder to już sam ściek i szukanie mięsa do ruchania, czy
gracilis +146
Wykop usunął mój wpis w którym napisalem że nie ma czegoś takiego jak lobby lekarskie które ogranicza liczbe miejsc bo sam dostałem się po roku nauki na top uniwersytet medyczny w kraju.
Nie wiem co było powodem ale chyba kogos zabolało że był zwyczajnie za glupi i w przeszłości się nie dostał a wpis zaburzył jego światopogląd.
#moderacja #wpis #wykop #medycyna #lekarski #lekarz #studia
Nie wiem co było powodem ale chyba kogos zabolało że był zwyczajnie za glupi i w przeszłości się nie dostał a wpis zaburzył jego światopogląd.
#moderacja #wpis #wykop #medycyna #lekarski #lekarz #studia
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
7:00 budzi sie
7:01 dzień zaczyna od zgłaszania postów na wykopie z 2 telefonów
7:30 wita się z żoną prawniczką która z małym dzieckiem na rękach siedzi przed komputerem i pisze posty na wykopie
7:32 żona przypomina mu o przyjęciu dawki psychotropów
7:35 otwiera 7daysa
7:40 rzut okiem na monitoring na szkolnej
7:45 telefon kontrolny do sługi Jacka póki jeszcze nie jest pijany
7:50 telefon kontrolny do Konona czy człowiek który utrzymuje jego rodzinę obudził się rano i wciąż żyje
8:00 idzie do pobliskiego sklepu po bułki na śniadanie nerwowo oglądając się za siebie
8:30 je z żoną śniadanie obgadując strategię co robić dalej w kwestii olgierdano i o czym żona ma pisac na wykopie
9:00 czas wolny, chwila na skylanie guzika w samotnośći
9:30 telefon z przytułku że z ojciec prosi aby przyjechać, jednak aktualnie nie ma na to czasu bo Krzysztof potrzebuje pomocy ponieważ jutro będzie MOPR
9:45 logowanie na wykopie z multi i utwierdzenie się w przekonaniu że sytuacja jest ok i że nic mu nie grozi pisząc kilka postów
10:30 telefon do znajomej prostytutki i wydanie poleceń w jaki sposób tym razem urabiamy Wojtka
10:45 ogląda materiały wysłane dzień wcześniej przez Jacka, sprawdza czy Konon nie powiedział czegoś niewygodnego i czy go nie obraża, jeśli tak cenzuruje to
12:45 siada do ,,montażu'' materiałów które wysłał pies Jacek , dodaje intro i znak wodny.
12:50 wrzuca filmy na YT
13:00 Wchodzi Mariola i coś mówi, przez seplenienie Marian nie rozumie i prosi by powtórzyła, chodzi o dawkę leków które ma przyjąć
13:05 Rozpoczyna czytanie komentarzy na YT i usuwa wszystkie niewygodne
13:30 Rzut okiem na monitoring na szkolnej 17, nic się nie dzieje ktoś tylko oblewa gównem samochody
13:35 Wsiada z Mariolą do samochodu, on nie może prowadzić ze względu na psychotropy
14:00 siada na fotelu u barbera, farbowanie rudej brody + regulacja brwi
15:00 Jacek skończył pracę a więc telefon z instrukcjami żeby nie jechał do rodziny tylko prosto do Konona i nagrał filmy
15:30 Wraca do domu i pomaga żonie w przygotowaniu obiadu bo dziś mają gośći
16:00 siada do stołu i zajada zupę z jednej miski w 8 osób, resztki wylewa psu który odmawia spożycia pożywienia
16:30 mówi gościom że deser zje w ,,gabinecie'' bo ma dużo pracy
16:35 na kamerach słyszy głos Olgierdano który działa coś na szkolnej
16:36 telefon do Pato
16:39 telefon do Niemieckiego
16:42 telefon do Jacka który ma problem z mówieniem bo jest już po obiedzie
17:00 leki przestają działać
17:01 odpala Kimmy Zimmera
17:02 wrzuca na społeczność mlecznego człowieka niezrozumiały post inspirowany piosenką dla gimbusów
17:05 został wyśmiany więc wrzuca kolejny nietypowy post
17:07 i kolejny...
17:15 odpowiada z multi na komentarze wmawiając sobie i innym że ma rację a oni są hejterami
17:20 Zjawia się Mariola, podaje dawkę leku
17:30 kasowanie postów w których się ośmieszył
17:45 odpala wykop
17:50 logowanie jako Natalia oraz kortykanosa
17:55 wchodzi w dyskusję z własną nieistniejącą siostrą i każe jej się nie wtrącać
18:00 wykopki nie dają wiary w istnieje siostry i go wyśmiewają
18:05 nerwowo patrzy na guzik leżacy na stole ale nie czas na przyjemności
18:10 zaczyna płakać
18:12 chce zadzownić do kolegi by się wygadać ale przypomina sobie że jest nietypowy i nie ma kolegów
18:15 by poczuć się lepiej zamawia kolejny ciuszek z linii Kimmy Zimmera
18:30 słychać płacz dziecka ale ignoruje to bo akurat nagrywa głosówkę w której wyjasnia wkręcającemu go wykopkowi że wygra sprawa z Olgierdano, w tle przygrywa Mata
19:00 zgłaszanie postów na wykopie
19:30 napisanie kilkudziesięciu postów na temat tego że Olgierdano nie wyszło w piłce
20:00 sprawdzenie monitoringu na szkolnej, nic się nie dzieje ktoś tylko maluje domek
20:30 ogląda przeróbki z Majorem, pod nosem powtarza całe te i będzie jazda. Siostra Natalia śmieje się z tekstów brata
21:00 filmy wprowadziły go w odpowiedni nastrój, otwiera torebkę strunową by sprawdzić czy nie straciły odpowiedniego zapachu
21:02 odpala papieroska
21:05 Mariola prosi o dostęp do komputera bo ma kilka spraw z kancelarii ojca + ma do napisania kilkadziesiąt postów jako @zielona88
21:10 mijając lustro zatrzymuje się, Rysiek komplementuje jego wystylizowaną farbowaną brodę i wyregulowane brwi.
21:11 Marian dziękuje za komplementy
21:30 siada do kolacji, parówki z musztardą - rzuca sam do siebie ,,już pół słoika opie...''
22:00 nagrywa z wanny relację z wanny z gumową kaczuszką a w tle przygrywa Quebo
22:30 wszyscy już śpią a Mariola zapomniała przypomnieć o wzięciu leków
23:00 po cichutku odpala Kimmy Zimmera
23:15 kilka odklejonych postów na społeczności Mlecznego człowieka które rano trzeba będzie kasować
23:45 ostatni rzut okiem na kamery na szkolnej, nic się nie dzieje ktoś tylko właśnie wybija szyby
23:59 leży w łóżku patrząc w sufit i myśli jak bardzo ma przesrane
#kononowicz
#patostreamy
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
10/10
ile mi to zajeło 15 min? a ty jakieś gadki o marnowaniu czasu wklejasz :D
Jak się nie pracuje w Januszexie to i w Hearthstone zaraz partyjke pyknę bo kto mi zabroni
Komentarz usunięty przez moderatora