Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 116
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ZuluScout: Ale trzeba gościowi oddać, że może i atencjusz, ale jak na chemie, którą prawdopodobnie przyjmuje, to naprawde niezłą forme udaje mu sie utrzymac, i za to myśle, że troche atencji można mu dać
  • Odpowiedz
@essos: Ja nie twierdzę, że robienie wstawek dla atencji jest złe. Zwyczajnie nie rozumiem wytykania tutaj na tej stronie komuś, że robi wstawki dla zasięgu. Ciekawi mnie ile tych osób z sporymi zasięgami zrobi cykl mikrobloggera z własną aferą na tagu ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@Kasahara: bez urazy, ale udowadniasz, ze czlowiek moze "wyjsc" z bycia nerdem, natomiast nerd z czlowieka nie wyjdzie nigdy. Wrzucasz niby zabawne zdjecie, a tak naprawde szukasz poklasku posrod osob na forum. Z tego co pamietam to masz poukladane zycie (zona, kot itp), wiec czemu ci zalezy na opinii ludzi stad?

@Boroova: ale z-----y komentarz
  • Odpowiedz
@essos:

Teza: szukanie atencji

Chłop wrzucił pierwszy taki post z ogolonymi nogami w całej swojej karierze, 90% jego treści to wartość merytoryczna objaśniająca jakieś zagadnienia ze świata trójboju, pokazanie wykonywach bojów albo filmik. 9% to heheszki i ktoś się p----------a o jeden post pomijając całą
  • Odpowiedz
@essos: po atencje, ale jeden post nie robi ciebie od razu atencjusza, tak samo jak zagrasz jeden mecz piłki nożnej nie robi z ciebie piłkarza zawodowego, albo jak raz się poruchasz z kumplem to nie jesteś od razu gejem (a po 3 razach się kasuje)
  • Odpowiedz
@nad__czlowiek: Są też ludzie którzy grają regularnie w Klasie A-C i to też nie są zawodowcy. Jak ktoś tylko raz kogoś zabije to nie jest mordercą? Moim zdaniem jak ktoś raz cos robi dla atencji, to ejst atencjuszem, szczegolnie, że zadal sobie trud wygładzenia nózki
  • Odpowiedz
@ArcyPrzegryw: nie, podobne klimaty jak OP, aczkolwiek już jakis czas temu odpuściłem na dobre powerlifting, wole skupić się na kulturystyce. kwestia waskularyzacji zależy od wielu czynników: m.in. genetyka, poziom tłuszczu, ilość masy mieśniowej, nabicie wodą i wiele innych. obstawiam, że przy odrobinie chęci @Kasahara mógłby wrzucić zdjęcie z podobną albo i lepszą waskularyzacją.

Jeeezu chłopie nie dodawaj takich zdjęć publicznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@
  • Odpowiedz