Aktywne Wpisy
rzezbiarka +33
Kurczę, nie umiem w życie chyba. Doradźcie mi proszę co zrobić, bo rok temu kupiłam sobie mieszkanie. Dwupokojowe w domkach szeregowych. Identycznych jak na zdjęciu poniżej (zdjęcie z neta dla przykładu).
Cena była bardzo dobra, bo nie całe 170 tysięcy. Z tyłu domu jest typowo angielski ogródek, Jakieś 30 metrów kwadratowych.
Mieszkanie jeszcze remontuje, została mi w sumie łazienka. Wszystko spoko, ale ja nie czuje się w tym miejscu dobrze.
Nie mam
Cena była bardzo dobra, bo nie całe 170 tysięcy. Z tyłu domu jest typowo angielski ogródek, Jakieś 30 metrów kwadratowych.
Mieszkanie jeszcze remontuje, została mi w sumie łazienka. Wszystko spoko, ale ja nie czuje się w tym miejscu dobrze.
Nie mam
Adicts +26
#komputery #pcmasterrace #nvidia
hej, pytanie o moje gpu 2080ti.
W momencie jak przestaje używać komputera, zaczynają rosnąć temperatury na gpu, wiatrak zaczyna się mocniej kręcić. jak ruszę myszka momentalnie spada temperatura do 50-60 stopni. jakiś absurd.
hej, pytanie o moje gpu 2080ti.
W momencie jak przestaje używać komputera, zaczynają rosnąć temperatury na gpu, wiatrak zaczyna się mocniej kręcić. jak ruszę myszka momentalnie spada temperatura do 50-60 stopni. jakiś absurd.
Dziś poniedziałek, czyli jak się rozbeczałam w pracy.
Dziś dzień był bardzo stresujący. W pracy przyszło mi stanąć przy ekspresie i się za mocno zestresowałam.
Najpierw źle zrobiłam kawy, potem źle je wydałam, no i jeszcze mleko nie chciało się spienić. Potem wylałam całą kawę na szafki i blat, no i siebie całą oblałam. Czarę goryczy przelało to, że się pomyliłam kolejny raz zupełnie w zamówieniu. Stanęłam i po prostu od stresu się rozbeczałam. Ale na szczęście ludzie tam są kochani i nikt nie krzyczy. Tylko rozumieją.
Smuteczek.
Poszłam na przerwę, zapaliłam i jakoś potem poszło.
Eh. Ciężki dzień.
Dziś gulasz się gotuje właśnie, a ja odpoczywam i zaraz pora usiąść na balkon i odpocząć.
A Wam jak minął poniedziałek? (。◕‿‿◕。)
@smuteczek2000s: no ja nie beczałem, minął spoko. Nie przejmuj się małymi wpadkami, będzie git ( ͡° ͜ʖ ͡°)
DUŻE LATTE DLA KAROLA WOJTYŁY ( ͡° ͜ʖ ͡°)
(przynajmniej w kwestiach zawodowych).
P.S. Na balkonie.
@smuteczek2000s: Nie pal bo nie urośniesz skrzacie xD
ps. w kołchozie mało roboty, więc było spoko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@smuteczek2000s: xD to się #!$%@? zdziwiasz wiem co mówię xD
#smutnazaba
Komentarz usunięty przez autora
baba - zle nalala kawe kilka razy = stres
@SynagogaSzatana: królu złoty, alita po roku w polsce. XD
Siedzę w robocie czasami po 12h, ogarniam zespół pod sobą, projekty warte miliony złotych z terminami, których nie da się dotrzymać, klienci się dobijają, a baba źle kawę wydała i się popłakała. To ja już powinienem dawno wisieć
ale jakoś poszło
Komentarz usunięty przez autora