Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 119
#atencyjnysmuteczek (można dać na czarną)

Dziś poniedziałek, czyli jak się rozbeczałam w pracy.

Dziś dzień był bardzo stresujący. W pracy przyszło mi stanąć przy ekspresie i się za mocno zestresowałam.
Najpierw źle zrobiłam kawy, potem źle je wydałam, no i jeszcze mleko nie chciało się spienić. Potem wylałam całą kawę na szafki i blat, no i siebie całą oblałam. Czarę goryczy przelało to, że się pomyliłam kolejny raz zupełnie w zamówieniu. Stanęłam i po prostu od stresu się rozbeczałam. Ale na szczęście ludzie tam są kochani i nikt nie krzyczy. Tylko rozumieją.
Smuteczek.
Poszłam na przerwę, zapaliłam i jakoś potem poszło.

Eh. Ciężki dzień.

Dziś gulasz się gotuje właśnie, a ja odpoczywam i zaraz pora usiąść na balkon i odpocząć.

A Wam jak minął poniedziałek? ()
Pobierz
źródło: comment_1662390134hECwUluV7n7ldpme40I1My.jpg
  • 81
@smuteczek2000s: A ja sobie dziś krew oddałem i 2 dni urlopu wpadły. Biorąc pod uwagę fakt, że sporo osób chce żebyś na zdjęciach pokazywała się w całości i korzystając z chwili wolnego czasu (i faktu, że #!$%@? mi się nudziło), przeprowadziłem profesjonalną rekonstrukcję Ziemniaczka. Mam nadzieję, że oddaje to stan rzeczywisty, bo dałem z siebie całe 30% ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pobierz
źródło: comment_16623927601el2epJfS6m8UZ258KnabU.jpg
@smuteczek2000s: co jest #!$%@? xDDD cala ewoluwcja poszla na marne bo p0lka sie zestresowala i poplakala xD #!$%@? nie zebym byl sam idealny ale prosze cie nie przedluzaj swojego gatunku. Masakra 0 psychy nie wiem idz pograj w csa albo lola i to ogarnij bo pograzasz sie
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@bnchxoxoxo: cóż mój zawód również lubi dać wycisk psychiczny, szczególnie że muszę dbać o zdrowie i życie ludzi to ci jeszcze nie dbają o własne bezpieczeństwo i wytykać mi wiele rzeczy palcami. Ogólnie nauczyłem się mieć na nich wywalone choć czasem złapie doła po pracy że mam kijowe myśli ale płakać nie płacze. Trzeba podchodzić do wielu rzeczy z dystansem i tyle @smuteczek2000s: więcej luzu dziewczyno, nie ma nad czym