Aktywne Wpisy

Lewusx +396
24h do wyjścia.
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram
źródło: IMG_4876
Pobierz
Bolerro +815
Mieszkam sobie w domku, który za płotem ma "betoniarnie" i kręcą sobie tam chłopaki różne rzeczy - od bloczków do kręgów betonowych czy nadproży. Firma wieje trochę komuną, ale radzą sobie. Z okna widzę jak suwnicą ładują elementy do samochodów różnych ludzi.
Proponuję wam obserwacje tego zjawiska razem ze mną!
Zakładam tag: #wejdzieniewejdzie
Do peżota wchodzi pół palety bloczków.
Proponuję wam obserwacje tego zjawiska razem ze mną!
Zakładam tag: #wejdzieniewejdzie
Do peżota wchodzi pół palety bloczków.
źródło: temp_file287115846529096743
Pobierz

#zwierzaczki #shitwykopsays #bekazprawakow #bekazkatoli #neuropa #polityka
źródło: comment_1662300666EWav4KmWBoxc40ECqi5M82.jpg
Pobierz+2 do -5 jak na standardy tego portalu to konsensus na rozum i godność człowieka i tak masz, a często bywa gorzej.
Stawiasz oczywistego chochoła - tu nie chodzi o to, czy zwierzę czuje ból, a o to, czy jest w stanie pojąć ideę tego, że to ono samo odczuwa ból, do czego wymagana jest samoświadomość, a tym samym idea ja i odrębności podmiotu od otoczenia. Większość zwierząt tego nie potrafi, a nawet istnieje słynny argument Nagela, że w zasadzie to, czy zwierzęta mają samoświadomość jest
@Aleksander_II:
źródło: comment_16623017829WGGEB6nvBhtmV4Ns9psx8.jpg
Pobierz@Aleksander_II: no to dzięki za off topic, bo wpis jest o bzdurnej tezie WaldemaraBatury i Sosnierza, że zwierzęta to tylko worki mięsa i jeżeli ktoś ma ochotę sobie podpalić kota i zakopać żywcem psa to "nie ma się czym przejmowac" bo to dokładnie to samo co podpalenie lub zakopanie krzesła
ale jakie to ma znaczenie, skoro zwierzę odczuwa taki sam ból jak człowiek? Tobie się wydaje, że zwierzę obchodzi metafizyka kiedy ma łamane kości, albo kiedy jest obdzierane ze
Polecam esej Thomasa Nagela pt. Jak to jest być nietoperzem?, który udowadnia, że sprawa samoświadomości zwierząt wykracza poza epistemologiczne możliwości człowieka.
Ten typ wrzuca nieironiczne materiały które głoszą, że aborcja nigdy nie jest konieczna by ratować życie matki. To nie jest tak, że on się kompromituje to jest konserwatywny odpad wyrwany z wypoku 2012.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu