Aktywne Wpisy
ovsky +57
O co chodzi z tymi pedalarzami w Piasecznie? Obok ścieżka rowerowa na całej długości o szerokości 2m + chodnik 1,5m + kolejny chodnik 2m po drugiej stronie jezdni. W pewnym momencie naliczyłem 5 na raz. Oczywiście poziom s----------a mentalnego rośnie wraz z doborem coraz to profesjonalniejszego "gearu" padalarskiego. Normalny chłop na rowerku może jechać ścieżką od Putkiewicza ale pedalarz to inny stan skupienia. Na światłach już na Jana Pawła mówię chłopowi, że
dziobnij2 +198
Mirosławy, takie pytanie.
Nigdy nie byłem w związku a jestem po 30.
Jak dajecie sobie radę z tym, że jesteście razem?
Ja nie potrafię sobie wyobrazić dzielenia życia z dziewczyną przez tak długi czas. Przecież to zobowiązanie które zaprzecza jakiejkolwiek wolności. Prędzej czy później taka dziewczyna coś chce. A to jej coś pomóc, a to finansowo (oczywiście mowa o jakiejś wycieczce, przejażdżce na której wydaje się choćby paliwo z kieszeni). Gdy się upomnę? "Co z Ciebie za facet?". Wiem coś o tym. Chyba, że takie dawanie oraz pomoc uszlachetnia facetów. Chociaż czasem to inwestycja taka, że kobieta potrafi się odwrócić gdy coś się zrobi nie tak. Albo mówiąc krótko - szukała przygody.
Max 5 lat potrafiłbym być z dziewczyną. 10 lat to już absolutny max-maxów ale bliżej realna granica to 5 lat.
Co Wami kieruje do tego aby być tak długo? Chęć założenia rodziny? Lęk przed samotnością? Zaspokajanie nadmiernego popędu seksualnego? Pytam szczerze.
Śluby non-stop w kościołach porezerwowane na parę lat do przodu, tak samo sale weselne. O co to chodzi?
Tylko prośba o szczere wypowiedzi.
#s--s #zwiazki #logikarozowychpaskow #sluby #wesela #logikaniebiesichpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #milosc #oswiadczenie #zalesie #po30 #tfwnogf
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #63138bb5326f7c32400bbe6e
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Wesprzyj projekt
Widać, że wiedzę o związkach czerpiesz z wykopu.
Ciężko mówić co daje związek osobie która nie była w związku...
Jak znajdziesz normalną różową to Ty dbasz o nią, a ona o Ciebie. Spełniacie swoje marzenia i realizujecie pasje.
Z dobrym partnerem jest lepiej niż samemu.
U mnie w związku wygląda to tak:
-calkowicie wspólna kasa. Na początku niebieski zarabiał więcej, potem ja. Dostaliśmy pieniądze na wkład od moich rodziców. Także finansowo on wyszedł na plus, ale przecież to się może w każdej chwili zmienić. Znam spokojnie kilka par, gdzie kobieta zarabia więcej i są to szczęśliwe
no wiadomo, że nie - ale jak robimy to
@SuchySzambonurek:
Dlatego dużo ludzi się dobiera w pary na podstawie zainteresowań. Np lubisz zwiedzać zamki czy czytać książki, twoja też. To dlaczego nie lepiej razem