Wpis z mikrobloga

@Jakub_Olkiewicz: A mi się podobała wizualizacja rozmowy trenera Kaczmarka z zarządem Lechii, Jakub użył takiej gestykulacji, o której Leszek by nie pomyślał, zapewne dlatego że owa poza może być intuicyjna tylko dla człowieka pełniącego w życiu funkcję rodzica.
  • Odpowiedz
@Jakub_Olkiewicz: fragment o Miliku-top. Już więc co będzie jutro puszczane u kumpla przy piwku i bacie ( ͡° ͜ʖ ͡°) jeszcze to wspomnienie kat niedzielana jako zalążek dyskusji o starych dobrych czasach. Ten program to miód na moje boomerskie serce, choć jestem dopiero rówieśnikiem Milika.
  • Odpowiedz
@ElWyrzykko: Bezpowrotnie utracona leworęczność ;) Ale już skończyłem, teraz idzie Zarzeczny, kończę Zawsze byłem najlepszy, za moment wjedzie Charakter pisma. ;)

@Mtik333: Warto tu nadmienić, że nie jest to poza dziecka, które nie słucha rodziców, ale rodzica, który w ten sposób zachowuje się, gdy dziecko o coś prosi. ;)

@justkilling: @Raspa: Ukłony, dzięki za dobre słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Jakub_Olkiewicz: Tak więc zgodnie z wezwaniem:

-Robert skończy karierę i będzie miał wyprawioną huczną imprezę transmitowaną w niedzielę o 20 przez TVP, a Arek skończy niedługo po nim i nikt o tym się nie dowie. W 2036r. wciąż będą pytania "a jak tam Milik? gdzie on teraz gra?"

-Podczas meczów Juventusu w LM będzie leciał Kogel Mogel / Kogel Mogel 2 po raz trzydziesty siódmy w tym roku i nikt
  • Odpowiedz