Aktywne Wpisy
L24D +59
AntyspoIeczny +73
łeb mi paruje, że żymianom udało się skutecznie wmówić babom-millenialsom i babom-zetkom że ciąża to najgorsze nieszczęście jakie może je spotkać w życiu
pamiętam że w Polsce jeszcze 20 lat temu to było coś zupełnie nautralnego, dziewczynki przygotowywały się do roli od dzieciństwa bawiąc się lalkami, nastolatki marząc o mężu marzyły też od razu o dzieciach i z rozmaślonym wyrazem twarzy słuchały opowieści starszych od siebie bab o ciąży i macierzyństwie
jak
pamiętam że w Polsce jeszcze 20 lat temu to było coś zupełnie nautralnego, dziewczynki przygotowywały się do roli od dzieciństwa bawiąc się lalkami, nastolatki marząc o mężu marzyły też od razu o dzieciach i z rozmaślonym wyrazem twarzy słuchały opowieści starszych od siebie bab o ciąży i macierzyństwie
jak
Z niecałe 2 miesiące temu poznałem na #tinder laskę no i w sumie całkiem spoko spędza mi się z nią czas, ona też wydaje się mieć fun. Jak gdzieś za coś trzeba płacić to zdecydowanie jest "po równo", tzn raz ja, raz ona, nie tak że frajerzę. Humory te same, pogląd na świat też, No i właśnie dzisiaj trochę nie wiem co myśleć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
To się zgadza, miała już dawno wykupione wakacje z paczką znajomych
O co jej moze chodzić? Jadą do Grecji
#rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez autora
Miej godność i napisz jej, że sam fakt przedstawienia sprawy w ten sposób (bo jeszcze nie doszło do wyjazdu) nie chcesz mieć więcej z nią kontaktu, nawet nie tłumacz jej dlaczego i daj sobie spokój.
Komentarz usunięty przez moderatora
Przecież to brzmi jak typowy bait, choć zapewne nim nie jest. Nie daj się tak traktować, miej szacunek do siebie. Jeśli dziewczyna Ci mówi, że jedzie na wakacje się wyszaleć i to jest ważniejsze niż początki relacji z kimś, z kim pewnie nie spała, ale na wakacjach ma to ochotę zrobić od razu no
@Eftef: Jest jeszcze opcja C - pozna kogoś, ale ten ją tylko podyma na wakacjach i oleje. Wtedy nasz beciak będzie znów słodkim misiaczkiem.