Wpis z mikrobloga

• 477
Kurcze i nie wiem co myśleć ()

Z niecałe 2 miesiące temu poznałem na #tinder laskę no i w sumie całkiem spoko spędza mi się z nią czas, ona też wydaje się mieć fun. Jak gdzieś za coś trzeba płacić to zdecydowanie jest "po równo", tzn raz ja, raz ona, nie tak że frajerzę. Humory te same, pogląd na świat też, No i właśnie dzisiaj trochę nie wiem co myśleć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
To się zgadza, miała już dawno wykupione wakacje z paczką znajomych

O co jej moze chodzić? Jadą do Grecji

#rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #logikarozowychpaskow
Goronco - Kurcze i nie wiem co myśleć (・へ・)

Z niecałe 2 miesiące temu poznałem na #t...

źródło: comment_16621071233kkhwtTKVxIEDrI3ZcWBsk.jpg

Pobierz
  • 261
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Goronco: Zrób to samo jak będziesz gdzieś jechał i przedstaw to jako wakacje, ciekawe jak zareaguje( ͡° ͜ʖ ͡°). Trochę dziwne z jej strony, rozumiem że to nieoficjalny związek, ale xd ciekawe ile jeszcze takich wakacji do związku będzie i pytanie co po tym.
  • Odpowiedz
@Goronco: Nie kogoś nowego, tylko w tej paczce znajomych jest ktoś, z kim ma nadzieje na związek podczas tego wyjazdu na wakacje, jeśli się nie uda, to wróci wróci do Ciebie, jako opcję rezerwową.

Miej godność i napisz jej, że sam fakt przedstawienia sprawy w ten sposób (bo jeszcze nie doszło do wyjazdu) nie chcesz mieć więcej z nią kontaktu, nawet nie tłumacz jej dlaczego i daj sobie spokój.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Goronco "to udanych wakacji i nie zawracaj mi głowy ( ͡º ͜ʖ͡º)"

Przecież to brzmi jak typowy bait, choć zapewne nim nie jest. Nie daj się tak traktować, miej szacunek do siebie. Jeśli dziewczyna Ci mówi, że jedzie na wakacje się wyszaleć i to jest ważniejsze niż początki relacji z kimś, z kim pewnie nie spała, ale na wakacjach ma to ochotę zrobić od razu no
  • Odpowiedz
jestes opcja B :-) , jak nie pozna nikogo ciekawszego to wroci do ciebie , a jak pozna to przeciez cie uprzedzała, ale ty wal gruche pod poduche i czekaj na nia z kwiatami :-)

@Eftef: Jest jeszcze opcja C - pozna kogoś, ale ten ją tylko podyma na wakacjach i oleje. Wtedy nasz beciak będzie znów słodkim misiaczkiem.
  • Odpowiedz