Aktywne Wpisy

lubie-sernik +11

Kopyto96 +3
Rynek matrymonialny to nieśmieszny żart xD Jestem rok po rozstaniu i nawet nie wiem co powiedzieć. Generalnie nie mam problemu umówić się z laską, nawet atrakcyjną, ale nie w tym problem. To zaczynamy
1.Pierwsza - ruda w kręconych włosach, jakoś 7/10, szczupła, ogólnie stara znajoma, cięty żart, duże poczucie humoru. Miesiąc randkowania, bez imprez i alko, ale nie wkręciliśmy się w siebie, za to odbudowaliśmy kontakt i jesteśmy dziś super kumplami. Ogólnie laska
1.Pierwsza - ruda w kręconych włosach, jakoś 7/10, szczupła, ogólnie stara znajoma, cięty żart, duże poczucie humoru. Miesiąc randkowania, bez imprez i alko, ale nie wkręciliśmy się w siebie, za to odbudowaliśmy kontakt i jesteśmy dziś super kumplami. Ogólnie laska

@Janusz_Rekina: nie ma takiego obowiązku. Powinien zachować szczególną ostrożność, co uczynił i dzięki temu uniknął kolizji.
@Mintaa: w PoRD wisi w art. 26, to miałem na myśli. Art. 26 chyba nikt nie zmieniał.
Wyjeżdżasz z cienia. Kierowca może nawet nie zauważyć roweru aż będzie w świetle słonecznym. Ja nie mam problemu zatrzymać się przed rowerzystą na przejeździe tylko trzeba dać szansę zauważyć. Skoro nie widać w zasięgu żadnego pieszego/rowerzysty to jadę ze standardową prędkością, jak zauważam osobę to potencjalnie zwalniam.
Tak
źródło: comment_1662114257HBOXHTr3tjMQmbEP7kl6Bi.jpg
Pobierz@CheSlaw: no, a może skoro zbliżasz się do przejścia dla pieszych i przejazdu dla rowerzystów bez odpowiedniej
@Quimeen No to niech zwolni baran z Audi. Ma ustąpić pierwszeństwo.
@kuraku: Ty zdajesz sobie sprawę, że słowa mają znaczenie? Jak użyjesz złego słowa w złym miejscu to wychodzi bzdura. Skąd miałem wiedzieć, że po prostu używasz słów, których znaczenia nie znasz, a nie że serio uważasz, że posiadanie pierwszeństwa zwalnia z zachowania szczególnej ostrożności. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z Twojej wypowiedzi wynikało, że
@CheSlaw: brak wyobraźni to jest zbliżanie się 1.5+ tonowym pojazdem do przejazdu dla rowerów i nie zachowanie
@midcoastt: brawo, to jest zdrowr podejscie, ja praktykuje to samo
@SzubiDubiDu: no sorry, to jest argument na poziomie tych, że dziewczyny noszące krótkie spódniczki są winne gwałtów, bo prowokują.
@elo_ to tak samo.