Wpis z mikrobloga

Chyba będę pisał do GDDKiA aby zamontowali próg zwalniający. Mam wrażenie, że kierowcy skupiają się na lini stopu i przez to nie zwracają uwagi na przejazd i przejście.

@menmikimen: xD

wybacz k---a, ale nie badz smieszny tez, jak wyzej ci wszyscy pisza, i nawet ja ktory jezdzi na swiniary swoim smiesznym krossem, cxy na milenijny i ogolnie po okolicy widawy itd
  • Odpowiedz
@menmikimen: oho Pełczyńska :D Wykopek pewnie na Lipe jedzie ;) Kiedyś tą drogą wyprzedził mnie ziomek na rowerze (ja też jechałem na rowerze) za jakieś 200m leżał na ulicy bo z bocznej wyjechała Toyota chr. Czujność najważniejsza ;)
  • Odpowiedz
najbardziej to tu zawinił projektant, jak jest takie p------e miejsce z wyjazdem pod wiaduktu to niestety ale powinny być światła, najlepiej takie na przycisk

@Antracytowy_Janusz: świetny pomysł, śmiesznie byłoby widzieć kierowców wychodzących z auta, żeby nacisnąć przycisk( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@elo_: petycja poszła wraz z filmikiem. Jak chcesz to poinformuję cię jaką odpowiedź dostałem.

juz predzej swiatla na przycisk, i w sumie dobrze,

Nie przesadzajmy, trochę trudno byłoby kierowcom wciskać ten przycisk z samochodu.
  • Odpowiedz
@menmikimen: no, samochodem tam za czesto nie jezdze, wiec mam to gdzies, ale tak daj znac

teraz jak na dloni widać, ze jesteś pieniacz i menda po prostu
  • Odpowiedz
rowerzysta ma obowiazek zatrzymac sie przed przejazdem ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:

@JerryManson: pośmialem się, a teraz poproszę źródło tego błyskotliwego pomysłu.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@menmikimen: mnie debil trzepną na przejeździe rowerowym. Ja miałem zielone światło a on zieloną strzałkę warunkową. Nie zatrzymał się przed skrzyżowaniem tylko w----ł jak dzik w kartofle. Ja obtluczony, rower szkoda całkowita.
  • Odpowiedz
no sorry, to jest argument na poziomie tych, że dziewczyny noszące krótkie spódniczki są winne gwałtów, bo prowokują.

@kuraku: twoim zadaniem jest nie dać się zgwałcić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Quimeen: wjedź na przejście i przejazd nie zachowując szczególnej ostrożności bo masz ograniczona widoczność, nie musisz uważać bo tobie nic się nie stanie przecież xD
Pięknego fikola popełniłeś
  • Odpowiedz
świetny pomysł, śmiesznie byłoby widzieć kierowców wychodzących z auta, żeby nacisnąć przycisk( ͡° ͜ʖ ͡°)

@kuraku: wy macie jakies problemy moim zdaniem na tle jakiejś podstawowej empatii i rozkminy, jakie rozwiazania sa optymalne dla wszystkich, a nie tylko dla zajawkowiczow na dwoch kolkach...

czemu chcecie prog lub normalne swiatla, ktoreutrudnily by ruch
ale juz swiatla dla pieszych i
  • Odpowiedz
Jak nikogo nie ma to nie ma takiego obowiązku.

@dr3vil: A jak jest pieszy/rowerzysta, którego nie widzisz, bo nie zachowałeś wystarczającej ostrożności przed przejściem, to już go nie ma? W chowanego grałeś zasłaniając oczy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz