Aktywne Wpisy

lubie-sernik +11

Kopyto96 +3
Rynek matrymonialny to nieśmieszny żart xD Jestem rok po rozstaniu i nawet nie wiem co powiedzieć. Generalnie nie mam problemu umówić się z laską, nawet atrakcyjną, ale nie w tym problem. To zaczynamy
1.Pierwsza - ruda w kręconych włosach, jakoś 7/10, szczupła, ogólnie stara znajoma, cięty żart, duże poczucie humoru. Miesiąc randkowania, bez imprez i alko, ale nie wkręciliśmy się w siebie, za to odbudowaliśmy kontakt i jesteśmy dziś super kumplami. Ogólnie laska
1.Pierwsza - ruda w kręconych włosach, jakoś 7/10, szczupła, ogólnie stara znajoma, cięty żart, duże poczucie humoru. Miesiąc randkowania, bez imprez i alko, ale nie wkręciliśmy się w siebie, za to odbudowaliśmy kontakt i jesteśmy dziś super kumplami. Ogólnie laska

@Lord_Gold: https://allegro.pl/oferta/kamera-sportowa-sjcam-sj4000-air-wifi-4k-30fps-11944111452
@menmikimen: xD
wybacz k---a, ale nie badz smieszny tez, jak wyzej ci wszyscy pisza, i nawet ja ktory jezdzi na swiniary swoim smiesznym krossem, cxy na milenijny i ogolnie po okolicy widawy itd
@menmikimen: ten film tylko pokazuje jakim rakiem są przejazdy dla rowerzystów w obecnym wydaniu.
@Antracytowy_Janusz: świetny pomysł, śmiesznie byłoby widzieć kierowców wychodzących z auta, żeby nacisnąć przycisk( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie przesadzajmy, trochę trudno byłoby kierowcom wciskać ten przycisk z samochodu.
teraz jak na dloni widać, ze jesteś pieniacz i menda po prostu
@JerryManson: pośmialem się, a teraz poproszę źródło tego błyskotliwego pomysłu.
@kuraku: twoim zadaniem jest nie dać się zgwałcić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pięknego fikola popełniłeś
@kuraku: wy macie jakies problemy moim zdaniem na tle jakiejś podstawowej empatii i rozkminy, jakie rozwiazania sa optymalne dla wszystkich, a nie tylko dla zajawkowiczow na dwoch kolkach...
czemu chcecie prog lub normalne swiatla, ktoreutrudnily by ruch
ale juz swiatla dla pieszych i
źródło: comment_1662117371YivpBMUzHvRdyWMXOUXKCw.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@dr3vil: A jak jest pieszy/rowerzysta, którego nie widzisz, bo nie zachowałeś wystarczającej ostrożności przed przejściem, to już go nie ma? W chowanego grałeś zasłaniając oczy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)