Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@LittleOpa: a tak na serio, to cóż, ja bym dał raczej zakaz między od północy. Choć uczucia mam mieszane, bo jest to jakieś ograniczenie wolności, ale kto chce to kupi wcześniej, a ludzie którzy się nie kontrolują po alko już pominą "dobijanie się"
  • Odpowiedz
Rozwiązaniem byłyby patrole w nocy w centrach miast, które reagowałyby od razu po zgłoszeniu, a nie za godzinę.

@pedros92: ale przeciez te patrole moglyby stac pod sklepaki. Czesto stoja gdzies bez sensu, jezdza w kółko po miescie gdzie nic sie jie dzieje. Zamiast tego mogloby stać w newralgicznych miejscach i tyle. A nie karać wszystkich xDDD 22 to normalna godzina w piatek i sobote, normalni ludzie dopiero co impreze wtedy
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@KevlarowySebastian: Ja pisze o tym zeby patologia nie robila awantur o 4 rano po dopiciu sie wóda z żabki, a Ty nawiazujesz do tego ze najlepiej zrobic godzine policyjna. Nie uwazam, ze Państwo powinno Nas kontrolowac, ale chyba tez uwazasz, ze w Naszym spoleczenstwie jakis odsetek to patologia i menele ktorych najlepiej byloby zamknac w kamieniołomach i nie wypuszczac. Umyslowe ameby i ludzie bez empatii/refleksji. Im nie wytlumaczysz ze rozwalanie
  • Odpowiedz