Aktywne Wpisy
budep +1867
PiS ma niecałe 5% przewagi. Piękne! I ci wszyscy młodzi ludzie czekający godzinami, by zagłosować... nie zapomnę tych obrazków. Osiem lat czekałem na ten moment, by słuchać skowyt PiSowskich funkcjonariuszy i pękających dup wykopowych konfederatów. Wrócą w końcu normalniejsze media publiczne, zmieni się klimat i styl uprawiania polityki wewnętrznej i zagranicznej. Wiele nie oczekuję, ale wiem, że po prostu będzie lepiej. Normalniej.
#wybory #bekazpisu
#wybory #bekazpisu
MIREKFAJFUS +988
największy przegrany wyborów, chociaż nawet nie kandydował XD
cuckoldzik pisowski już na zawsze kojarzony z marną propagandą, znienawidzony przez wszystkich, już niepotrzebny pisowi więc następne 4 lata bezrobotny
#wybory
cuckoldzik pisowski już na zawsze kojarzony z marną propagandą, znienawidzony przez wszystkich, już niepotrzebny pisowi więc następne 4 lata bezrobotny
#wybory
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#motoryzacja #samochody
45 minut i po robocie nawet jak zmieniasz sam
Wielosezon w mojej opinii jedyne do czego się nadaje to do wielkich miast, gdzie nawet jak masz opad śniegu to będzie on tam zalegał niecały dzień, zanim nie uporają się z nim służby drogowe. Jeśli mieszkasz na wsi albo jeździsz gdzieś dalej i musisz
Komentarz usunięty przez autora
Nie wiem czy nadają się du suva, ja używam je we hatchbacku kompaktowym.
Ja robię mało - jakoś 20-25 k rocznie.
Drogi w Polsce zimą są zazwyczaj mokre a nie ośnieżone. A jak są oblodzone to nawet najlepsze zimówki nie pomogą.
Ogólnie jazda z głową - jak widzisz, że droga jest ośnieżona to nie jedź 90 i będzie git ;)
Dodam też, że w zimie 2-3 x w miesiącu jeżdżę do Szklarskiej, Karpacza i nie mam żadnych problemów. Nigdy nie
Jeszcze 10 lat temu bym się wzbraniał, ale obecne "zimy" to sobie można w większości przypadków o kant #!$%@? rozbić, śniegu jest może na 2 tygodnie na całą zimę i jedynie góry się jeszcze bronią. Ale jeżdżą piaskarki, pługi i jakoś to wszystko działa,
@piwakk: i zrzucił to na opony a nie na niedostosowanie prędkości do warunków?
@piwakk: w skrajności nie ma co popadać ale jak się leci powyżej 100 to na nawierzchni o jakiej piszesz wystarczy lekko odpuścić
@RussianBoi2 W USA to nawet na letnich jeżdżą. Do tego ich opony mają slabsza przyczepność od europejskich ale za to są wytrzymalsze.
@RussianBoi2: może się mylę, ale we Włoszech jest chyba trochę inna pogoda niż w Polsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@sowiq No ostatnie zimy w Polsce były niemal bezśnieżne ( ͡º ͜ʖ͡º).
W Małopolsce tylko zimówki, i to dobre.
@Variv: chyba na autostradach :D
Nie słuchaj przede wszystkim teoretyków, bo najwięcej do powiedzenia o całorocznych mają najczęściej ci co nigdy nie jeździli.
Jeżdżę na całorocznych z 5 czy 6 lat, też z AWD i w życiu bym nie wrócił do zabawy ze zmienianiem. Robię z 35-40 tys., też wyjazdy w góry zimą, sporo szybkich tras po autostradach. Zawsze biorę łańcuchy gdyby był problem przy lodzie czy jakichś mega opadach, ale jak do tej pory