Wpis z mikrobloga

Najbardziej z tych wszystkich zawodników mam szacunek do Dubiela. Typ był już tak czerwony, że myślałem, że to on padnie z nieprzytomności niedotlenienia, albo w ogóle, że na jakiś zawał padnie. A koleś wytrzymał i stał jeszcze na nogach gdy Błońskiego zabierali na noszach. Szacun za kondycję i wolę walki. No i Konopski mocno zaskoczył w pierwszej rundzie. Już myślałem, że Xayoo przegra. A Konop myślałem, że będzie leszczem jak Nitro od razu.
#famemma
  • 14
@Grooveer: Mirek to powiedział w wywiadzie. Gdyby to był fejk, to zaraz Dubiel by go tam skarżył. Mimo wszystko Mirek coś w MMA znaczy, a jak sam zauważysz jedzie równo po tych pseudo celebrytach, czy to Frajeri czy Dubiel
@mikejlo12 tak bo tam sami naturalne są zapewne większość przy tych walkach kłuje dupę. ludzie nie zdają sobie sprawy ile osób bierze sterydy trenując rekreacyjnie. A co dopiero przy takich pieniądzach xd
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@wojmad: to nie są poszlaki to są domysły. I ja mam domysły ale nie mam pewności. Ale Wy pelikany już macie absolutna pewność bo #!$%@? ktoś powiedział że się pytał o coś na pierwszym treningu. Jak ja mam wgl cb brać na poważnie z tym Twoim komentarzem?