Aktywne Wpisy

źródło: temp_file5759903133530400035
Pobierz
Kgdygryhy +155
#frajerzyzmlm
Gościu mi makaron na uszy nawija że zarabia kupę kasy po czym wysyła mi konto demo. 😀
Gościu mi makaron na uszy nawija że zarabia kupę kasy po czym wysyła mi konto demo. 😀
źródło: Screenshot_20240911_061912_Instagram
Pobierz

@thewickerman88: @GrzegorzPorada: Twój stary.
Kurier najpewniej machnął COV czy inne oznaczenie (COV w Europie stosuje UPS) bo od czasów wirusa wręcz nie stosuje się podpisów wcale. A znajomy polaczek niech sie spodziewa policji lada moment ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@iredbox Kto?
@ciasteczkowy_otwur: @GrzegorzPorada: Machina właśnie ruszyła, owszem weekend więc może dopiero od poniedziałku zacznie sie postępowanie ale już jest wszystko uruchomione ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Takie samodzielne wymierzanie sprawiedliwości z jednej strony rozumiem bo firmy kurierskie mają niestety dość mocno w dupie jak pracują kurierzy a przynajmniej tego doświadczyłem parę razy.
@Kambiodolor2137: Odpowiedzą za to, spokojnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) O ile to prawda oczywiście. Ale Mireczek będzie najpewniej doprowadzony na komisariat bądź od razu przed sąd i ciekawe na ile będzie chciał znajomego/kuzyna kryć. Ale
@thewickerman88: no skraega da, bo podpis nie był odbiorcy, czyli kurier podjechał dla niepoznaki, a paczkę ukradł.
źródło: comment_1661525744pCdaDe2enhAhlKnoS1nIXz.jpg
Pobierz@Saeglopur: bordo to jednak stan umysłu
@malinq: Pochwalasz złodziejstwo i takie cwaniactwo? W Europie paczki kurierzy zostawiają przed domami i jest święty spokój. A Polaczka od razu trzęsie żeby zakombinować i ukraść (nawet swoją własną xD). Od razu grono ekspertów o "podpisach" xD
@Saeglopur: oczywiście, że nie. Paczka powinna zostać przekazana odbiorcy we właściwy sposób. Za to zapłacił i to mu się należy. Polska też jest w Europie i tutaj się paczek przed domami nie zostawia chyba, że odbiorca wyrazi na to zgodę. Nie każdy mieszka na osiedlu zamkniętym, nie każdy ma klatkę schodową na klucz/kod, ale widać w kurierce pracują takie tępe łby, że nawet to ich