Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
Kupujcie jak czekacie i macie gdzie. Będzie tylko drożej ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Albo do xbox zapraszam ( ͡ ͜ʖ ͡)

https://blog.playstation.com/2022/08/25/ps5-price-to-increase-in-select-markets-due-to-global-economic-environment-including-high-inflation-rates/

#ps5 #playstation

#xbox
Tomek_Tcz - Kupujcie jak czekacie i macie gdzie. Będzie tylko drożej ( ͡° ʖ̯ ͡°) 

Al...

źródło: comment_1661411821uAxrbxx8OenfEcsELpSN2w.jpg

Pobierz
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@koniecswiatajestbliski: dla kilku "gier" (z resztą w mojej opinii słabych - dla przykładu God of War/Spiderman, "gier" - bo w sumie czułem się jakbym oglądał film) kupować PS? Dla Dualshocka z nienaturalnym ułożeniem gałek?
PS bym kupił w sumie tylko dla nowego Horizona.
  • Odpowiedz
jednak GamePass zjada ofertę PS na śniadanie

@aircod: obecna oferta PS+ jest mocno porównywalna do oferty GPU. W zależności od preferencji dla jednego lepsza będzie oferta PS+, dla drugiego GPU.

dla kilku "gier" (z resztą w mojej opinii słabych - dla przykładu God of War/Spiderman, "gier" - bo w sumie czułem się jakbym oglądał
  • Odpowiedz
@Cinkito: Używałem tego pada nie 5 minut, a kilka godzin i nie - nie można się przyzwyczaić, bo jest po prostu dużo gorszy niż ten od Xboxa. I jeśli dla Ciebie ktoś, kto "nie potrafi się przestawić" jest upośledzony, to średnia z Tobą dyskusja xD
  • Odpowiedz
@aircod: Ja kupiłem PS5 z kilku powodów:
- nie miałem PS4 więc automatycznie kupiłem konsolę nie dla kilku, ale dla kilkudziesięciu gier z obu generacji
- mogłem niby wziąć PS4, ale w PS5 jest SSD, grafika jednak lepsza i wystarczy mi ta konsola na lata, przynajmniej 5-7
- Jednak wygoda w porównaniu do PC ogromna

Też do niedawna używałem pada od Xboxa i switchowego pada. Przesiadłem się na dualsense i powiem, że spokojnie się
  • Odpowiedz
Używałem tego pada nie 5 minut, a kilka godzin i nie - nie można się przyzwyczaić, bo jest po prostu dużo gorszy niż ten od Xboxa. I jeśli dla Ciebie ktoś, kto "nie potrafi się przestawić" jest upośledzony, to średnia z Tobą dyskusja xD

@aircod: no niestety, taka prawda. Całe życie grałem na padzie od PSa, dostałem pada od Xboxa, 5 minut mi nie zajęło przestawienie się na inny układ
  • Odpowiedz
@Cinkito: Piszesz, tak jakby ten pad był niezdatny do użytku, nie można było z niego korzystać itp. - a ja tak nie napisałem. Napisałem tylko, że ten pad nie jest tak wygodny jak ten z Xboxa. Więc to nie upośledzenie, a kwestia osobistych preferencji i doświadczenie nie ma nic do tego xD
  • Odpowiedz
nie można się przyzwyczaić, bo jest po prostu dużo gorszy niż ten od Xboxa

Piszesz, tak jakby ten pad był niezdatny do użytku, nie można było z niego korzystać itp. - a ja tak nie napisałem

@aircod: wybierz jedno. Albo nie można się przyzwyczaić, albo "nie jest tak wygodny". Nie, pad nie jest gorszy, patrząc obiektywnie jest po prostu lepszy, bo jest o wiele ciekawszy technologicznie. Co do wygody, to
  • Odpowiedz