Wpis z mikrobloga

Brak energii, brak sił fizycznych do działania, spadek siły mięśniowej, słaba erekcja, problemy ze snem, biorę melatonine, rano ogromna walka ze sobą, aby wstać przez dużą senność.
Leczę się u psychiatry Asertinem, następna wizyta dopiero we wrześniu. Przypadkowo gdzieś trafiłem na projektalfa.pl i terapie TZT przy podobnych objawach. Zrobiłem panel wstępnych badań, skonsultuje je z internistą dopiero we wrześniu, bo wyjeżdżam w delegacje. Ktoś z was miał, ma podobne problemy? Wrzucam moje wyniki w komentarzu
#testosteron #medycyna #mikrokoksy #mirkokoksy #zdrowie
Gostas - Brak energii, brak sił fizycznych do działania, spadek siły mięśniowej, słab...

źródło: comment_1661346349k33SdvRRO7luQniJADLoNs.jpg

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
634 zł

@Gostas: Ile????? Przecież tam większość badań jest darmowych na nfz, tam chyba nierefundowany przez nfz masz testosteron, SHBG, D3, LH i prolaktynę, co powinno Cię wyjść niecałe 300 złotych, a i tak większość jeszcze jest refundowana z pakietów medycznych, więc jak masz w pracy takie cudo, to wystarczyło się zapisać na miesiąc i zrezygnować.
A na niskie d3 polecam brać d3, testosteron w normie, więc trt to bzdura w
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Przyczyna leży w głowie

@hurb:

'Brak energii, brak sił fizycznych do działania, spadek siły mięśniowej, rano ogromna walka ze sobą, aby wstać przez dużą senność'

Głowa przyczyną takich problemów?
  • Odpowiedz
@Beeercik: No jak widać po wynikach - diagnozowane przez wykopków głównie tarczyca i testosteron czy co tam chłopski rozum wymyśli to nie ma nic wspólnego z rzeczywistością bo zazwyczaj ludzie mają dobre wyniki.
Drogą dedukcji dojdziesz do mojej odpowiedzi
  • Odpowiedz