Aktywne Wpisy

ograniczona +159
#slubodpierwszegowejrzenia pa jakiego mam zegarka
źródło: image
Pobierz
Ana77 +10
Jak się oduczyć tego fatalizmu? Mam 34 lata i od lat wydaje mi się, że nic w życiu mnie nie czeka - nic dobrego. W sensie, że już minął czas na ułożsnie sobie życia. Chciałabym mieć ten optymizn, że jeszcze będzie fajnie. Im się jest starszym tym bardziej doskwiera samotność, może dlatego. Właśnie standardowo sobie popłakuje nad swoim życiem i jego bezsensem. W każdym razie mając taki nastrój nawet nie próbuje niczego

Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
@Instrybutor_z_Orlenu: zgadza się.
@dzangyl: no popatrz, czyli jednak nie jesteśmy równi
@dzangyl: w takim razie jaka cecha mężczyzn sprawia, że nie mogą wyjechać? I jakie jest kryterium równości? Umiesz to w ogóle uargumentować?
@Instrybutor_z_Orlenu: A osoby które nie mają z tobą nic wspólnego to tez konstrukt społeczny?
@suluf: umiesz odpowiedzieć na pytanie czy będziesz teraz pięćdziesiąt wątków zaczynał, żeby zagmatwać fakt, że nie potrafisz udzielić precyzyjnej odpowiedzi do pytania zadanego do swojej własnej tezy?
@dzangyl: statystycznie kobiety się lepiej opiekują, a więc czy nie powinny zostać w kraju i z---------ć od strony medycznej i opiekuńczej?
@dzangyl: kolejny, który kłamie...
Zatem prostuję to kłamstwo: nie jesteśmy równi wobec prawa, jeżeli kobiety mają większe prawo do życia niż mężczyźni. A tak jest na Ukrainie: kobiety mogą się ratować, wyjeżdzając za granicę - mężczyźni nie
To jeżeli rolą mężczyzny jest walka na wojnie, to co jest rolą kobiety?