Aktywne Wpisy

qebeq +265
Serio? Co ma piernik do wiatraka?!

Salido +149
Minął 23. (z 70) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 6 wypadków śmiertelnych w których zginęło 11 osób.
106 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
115 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
15 osób zmarło w ciągu 30 dni od zdarzenia drogowego w którym uczestniczyły.
Czyli w trakcie wakacji w 121 wypadkach zginęło w sumie 130 osób.
W poprzednim roku statystyki po 23. dniu wakacji wyglądały
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 6 wypadków śmiertelnych w których zginęło 11 osób.
106 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
115 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
15 osób zmarło w ciągu 30 dni od zdarzenia drogowego w którym uczestniczyły.
Czyli w trakcie wakacji w 121 wypadkach zginęło w sumie 130 osób.
W poprzednim roku statystyki po 23. dniu wakacji wyglądały

Jesteście przyszłością tego kraju!
Po wszystkim wróci taka Juliya lub Anastasia na Ukrainę po wyhasaniu się na zachodzie i wyssaniu wsparcia z każdej storny do wyzwolonego przez przymuszonych rówieśników kraju i powie do Saszki lub innego Ihora, że niestety, ale jesteś biedny, niewykształcony, nie masz ręki, jesteś dla mnie nieatrakcyjny
Przecież mieliście takie same warunki, prawda? Przecież jesteście tacy sami, prawda?
#pieklomezczyzn #bekaztwitterowychjulek #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow
#ukraina #wojna #dyskryminacjamezczyzn #bekazprawakow #lewackalogika
Dobrze ze przeciętny 18 latek ktory moze zostać mięsem armatnim na Ukrainie ma 100 procentowy wpływ na wojnę i na to czy zostanie powołany czy nie nie mówiąc o tym ze przecież może zadecydować żeby uciec.
Idąc twoja logika kobiety pod groźbą kary więzienia powinno się zmuszać do rodzenia bo jak i Ukraińcy jak i Polacy maja ujemny przyrost naturalny, a przecież przetrwanie narodu to nie taka fair sprawa nie?
Obrzydliwa jesteś rzygac mi się chce
Poza tym kobiety walczą na Ukrainie bo wiem mentalnie zatrzymalas się w średniowieczu, ale trochę się pozmieniało i wystrzelona kula
To samo jest Ukrainie i ludzie są tam bohaterami walcząc o swój kraj, ty możesz nazywać ich jak chcesz.
Nie da się kogoś zmusić do rodzenia xd #!$%@?ło cię? Jak sobie to wyobrażasz? Gwałtem
18 latek który nie może wyjechać z Ukrainy gowno wie o życiu i świecie a na pewno o wojaczce, wiec on ma marne szanse na zostanie bohaterem. Szczególnie ze jest do tego przymuszany.
Nigdzie
Nie jestem z tym by wojny w ogóle były i chciałbym by ich nie było i nikt nie musiał umierać, ale jaki mamy wpływ
I nawet jakby te kobiety walczyły, te młode, bo dzieci muszą z matkami być, to się
@chwila: zatem nie miałabyś problemu, żeby w razie wojny nałożyć na tych co nie walczyli dodatkowe podatki, żeby zapewnić dobre życie bohaterom? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oczywiście te podatki byłyby już dożywotnie i cywile przez całe życie płaciliby swoim
@chwila: normalnie, przecież na Ukrainie ludzie płacą podatki. Choć wiadomo, że tyczy się to bardziej czasów po wojnie, bo ta nie trwa wiecznie. Ci Ukraińcy którzy teraz walczą powinni być wynagradzani przez resztę społeczeństwa do końca życia.
@chwila: gówno dostaną, znając życie. Skoro to bohaterzy, którzy bronili kraju własnym życiem, powinni mieć za to naprawdę duże przywileje, jak dożywotnie zwolnienie z podatków, nie śmieszne darmowe bilety na komunikację jak u nas.
Wojna to syf i miejmy nadzieję, że nie będzie to nas nigdy dotyczyć bezpośrednio i nikt nie będzie musiał ginąć. Niektórym jest łatwo mówić, że ja nie chcę walczyć, mój kraj mnie nie obchodzi i wolę sobie wyjechać i zacząć nowe życie, ale pewnie w ogóle takiej możliwości
@chwila: jeśli walka w obronie kraju ma być za psi uj, bo
@chwila: I ile razy byłaś przy takowym pomniku zostawić chociaż kwiatka?
Sprawa jest prosta - kobiety to biologiczne inkubatory, rodzą dzieci. I tyle wystarczy żeby wyciągnąć wnioski.
Idąc w absurd, z plemienia 200 ludzi równej proporcji płci lepiej poświęcić 99 mężczyzn i uchować kobiety, niż żeby zrobić to po równo. A nie daj Boże uchować