Aktywne Wpisy
piotr_p0lak +37
#nieruchomosci #warszawa #mieszkanie #pieniadze #inwestowanie #kredyt
Całe życie wychowałem się na wsi, rodzice którzy bogaci nie byli zbudowali duży dom, podwórko mam duże że można w piłkę jak na boisku grać. Nie rozumiem dlaczego polactwo tak bardzo zabiją się o te klitki dwupokojowe za 800 tys. Za taką cenę na wsi można zbudować ogromną chałupę.
Do pracy można dojeżdżać pociągiem lub samochodem. Zniósłbym dojazd 1-2h dziennie do pracy z wypisdowia do miasta,
Całe życie wychowałem się na wsi, rodzice którzy bogaci nie byli zbudowali duży dom, podwórko mam duże że można w piłkę jak na boisku grać. Nie rozumiem dlaczego polactwo tak bardzo zabiją się o te klitki dwupokojowe za 800 tys. Za taką cenę na wsi można zbudować ogromną chałupę.
Do pracy można dojeżdżać pociągiem lub samochodem. Zniósłbym dojazd 1-2h dziennie do pracy z wypisdowia do miasta,
mirko_anonim +13
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Możecie mi napisać, jakie korzyści ma mężczyzna w 2024 roku z posiadania koleżanek? Pytam poważnie, bez ironii i intentcji wszczęcia kłótni. Żadna z moich koleżanek nigdy mi w sensowny sposób nie pomogła w życiu (polecenie w firmie aby dostać pracę, danie jakiejś sensownej życiowej rady, pożyczenie większej kwoty pieniędzy i tak dalej). Wprost przeciwnie, to ja im musiałem pomagać (naprawa komputera, samochodu, podwiezienie jej gdzieś i tak dalej). Serio
Możecie mi napisać, jakie korzyści ma mężczyzna w 2024 roku z posiadania koleżanek? Pytam poważnie, bez ironii i intentcji wszczęcia kłótni. Żadna z moich koleżanek nigdy mi w sensowny sposób nie pomogła w życiu (polecenie w firmie aby dostać pracę, danie jakiejś sensownej życiowej rady, pożyczenie większej kwoty pieniędzy i tak dalej). Wprost przeciwnie, to ja im musiałem pomagać (naprawa komputera, samochodu, podwiezienie jej gdzieś i tak dalej). Serio
Jesteście przyszłością tego kraju!
Po wszystkim wróci taka Juliya lub Anastasia na Ukrainę po wyhasaniu się na zachodzie i wyssaniu wsparcia z każdej storny do wyzwolonego przez przymuszonych rówieśników kraju i powie do Saszki lub innego Ihora, że niestety, ale jesteś biedny, niewykształcony, nie masz ręki, jesteś dla mnie nieatrakcyjny
Przecież mieliście takie same warunki, prawda? Przecież jesteście tacy sami, prawda?
#pieklomezczyzn #bekaztwitterowychjulek #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow
#ukraina #wojna #dyskryminacjamezczyzn #bekazprawakow #lewackalogika
@Instrybutor_z_Orlenu: Kiedy u sąsiada jest wojna to moim honorem jest ból dupy o kobiety które nie mają ze mną nic wspólnego
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
@Instrybutor_z_Orlenu: zgadza się.
@dzangyl: no popatrz, czyli jednak nie jesteśmy równi
@dzangyl: w takim razie jaka cecha mężczyzn sprawia, że nie mogą wyjechać? I jakie jest kryterium równości? Umiesz to w ogóle uargumentować?
@Instrybutor_z_Orlenu: A osoby które nie mają z tobą nic wspólnego to tez konstrukt społeczny?
@suluf: umiesz odpowiedzieć na pytanie czy będziesz teraz pięćdziesiąt wątków zaczynał, żeby zagmatwać fakt, że nie potrafisz udzielić precyzyjnej odpowiedzi do pytania zadanego do swojej własnej tezy?
Dziewczyny można wysyłać jako medyków, łączność, gdzieś na drugiej bądź trzeciej linii.
Ale ból dupy masz niesamowity.
@dzangyl: statystycznie kobiety się lepiej opiekują, a więc czy nie powinny zostać w kraju i #!$%@?ć od strony medycznej i opiekuńczej?
@Vixay: widzisz, ty wolisz to, ja tamto, ja ci nie mowie, że #!$%@? mimo, że #!$%@?. Nie zgrywaj neutralnego bo i tak pasywna agresja sie z ciebie wylewa
@dzangyl: kolejny, który kłamie...
Zatem prostuję to kłamstwo: nie jesteśmy równi wobec prawa, jeżeli kobiety mają większe prawo do życia niż mężczyźni. A tak jest na Ukrainie: kobiety mogą się ratować, wyjeżdzając za granicę - mężczyźni nie
To jeżeli rolą mężczyzny jest walka na wojnie, to co jest rolą kobiety?