@derton778: @SiemaNagor: Mnie ponad rok. Ale ja miałem za mało kg. Jak masz za dużo to znacznie łatwiej, bo pod tym tłuszczem kryją się większe mięśnie niż u chudzielca. Więc wszystko zależy od czego startujesz.
@TenOdMirabelek: też znałem takiego typa. Wyrzeźbiony, każdy mięsień zarysowany. A typ układał kostkę pijąc dzień w dzień minimum 10 browarów. Wiem, bo robiłem z nim całe wakacje
@derton778: ja ze 3 lata sobie ćwiczę 3 x w tygodniu tak ze wszystkim ze 2h wychodzi, staram się na dużej intensywności, do diety nie przykładam praktycznie uwagi, choć mam dość zdrowe nawyki w tym temacie i o ile ostatnio trochę się zapuściłem tak gdy jestem w standardowej formie to wyglądam mniej więcej tak tylko trochę bardziej ulany i zajebiście się tak czuję
@seraph88 a j----o od niego? K---a głupie pytanie ale mam taką teorię, że naturalny tesosteron śmierdzi. Chłop się mega pocił, i śmierdział charakterystycznie jak k---a samiec jakiegoś zwierzęcia xd
@derton778: 2-3 lata jeśli obecnie masz np 25% body fat. Także to zależy od punktu startowego, wieku i o-----------a. Da się szybciej ale jak masz robotę i rodzinę to jw.
@derton778: poczytaj o takim aktorze Christian Bale I jego przemianach. Nikt z nas nie wie ile ważysz i jak wyglądasz, ile masz mięśni i czasu na treningi.
W każdym bądź razie jeśli nie jesteś super otyły to taka sylwetka jest w zasięgu większości facetów przy odpowiedniej diecie i treningach (co nie jest łatwe)
@derton778: zależy od miliona czynników, stresu w życiu, diety, jak ćwiczysz, ile śpisz, % tłuszczu, jakbyś pokazał od czego zaczynasz i co robisz w życiu to łatwiej by było określić
Mówcie co chcecie o PRL, ale loga przedsiębiorstw z tamtego okresu są kreatywne i z smakiem. Nie to co teraz z tym mimo że minimalizmem okropnym wykonaniem. #polska #prl
#mikrokoksy #silownia
@derton778: @SiemaNagor:
Mnie ponad rok.
Ale ja miałem za mało kg. Jak masz za dużo to znacznie łatwiej, bo pod tym tłuszczem kryją się większe mięśnie niż u chudzielca.
Więc wszystko zależy od czego startujesz.
Komentarz usunięty przez autora
Nikt z nas nie wie ile ważysz i jak wyglądasz, ile masz mięśni i czasu na treningi.
W każdym bądź razie jeśli nie jesteś super otyły to taka sylwetka jest w zasięgu większości facetów przy odpowiedniej diecie i treningach (co nie jest łatwe)