Aktywne Wpisy
Lewusx +685
2-3 lata temu napisałem w swoim opisie profilu, ze do roku 2024 chce zostać zawodnikiem pro (zawodowcem).
Dziś stało się to faktem, jestem nowym zawodnikiem PRO kulturystyki, wygrałem całe zawody w Szwecji, oba dni.
Wiele osób nie będzie wiedziało o co dokładnie chodzi, napisze tylko tyle, że taką kartę wygrać będzie miało szanse naprawdę niewiele osób. Nie ze względu na kasę, a ze względu na głównie genetykę i zaangażowanie które trzeba do
Dziś stało się to faktem, jestem nowym zawodnikiem PRO kulturystyki, wygrałem całe zawody w Szwecji, oba dni.
Wiele osób nie będzie wiedziało o co dokładnie chodzi, napisze tylko tyle, że taką kartę wygrać będzie miało szanse naprawdę niewiele osób. Nie ze względu na kasę, a ze względu na głównie genetykę i zaangażowanie które trzeba do
capol2 +145
1. Wyjść do toalety i nie wrócić.
2. Zapłacić tylko za siebie xD
Raczej to drugie, żeby gówniara poczuła na własnej skórze jak to jest kogoś w jajo robić. Niby od razu zaznaczyła, że nie ma opcji "netflix n chill" #pdk więc jedyne czego oczekuje ode mnie to najeść się za free ( ͡° ʖ̯ ͡°) Plusujących zawołam jak poszło! Pic rel czy koszula fituje? (ʘ‿ʘ)
#tinder #randkujzwykopem #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #pdk
Tak - jedziesz dalej. Nie - uciekasz.
@girlsjustwannahavefun: Merch z filmy CK Dezerterzy.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu