Aktywne Wpisy
koronawirus +588
Powiedzcie mi, co się stało, że Wykop stał się aż tak bardzo odklejoną i toksyczną społecznościa, która nienawidzi dosłownie każdego? Kiedyś był żarty, że wstyd przeglądać w miejscu publicznym wykop, bo b--ń boże ktoś zauważy. Teraz to nie są żarty, bo tak jest naprawdę. Zaglądam na ten portal od ponad 13 lat i teraz naprawdę zrobił się z tego ściek. Zalało moje miasto, w p---u szkód, ludzie się jednoczyli i ustawiali wory,
jakubixxx +32
#powodz nawet piłkarze zarabiający ciężkie pieniądze się pofatygowali w porównaniu do ukrainców
też kobiety gdy jedna drugą nazwie blondynką:
a od chamek ja wyzwala tylko za to ze nazwala blondynka XD
@pokyw123: No cóż, nie dziwię się że jesteś wyborcą konfederacji.
co zresztą widać tu w komentarzach
Jakiś dłuższy czas temu widziałem jakąś debatę, między innymi z Mentzenem i jakąś panią, sporo od Mentzena starszą. Pani powiedziała coś w stylu: "Pan to jest młody", chcąc przez to go jakoś zdyskredytować, w sensie, młody=niedoświadczony, a ona wie lepiej bo jest starsza.
Mentzen elegancko zripostował "zgadza się, jestem młody, może nie aż tak jak pani". Czyli niejako na obrazę
Ale nie udawajmy, że stwierdzenie tej laski nie było obraźliwe. Ona de facto powiedziała "tak to jest rozmawiać z głupią".
https://wiadomosci.wp.pl/wspolpracownik-korwin-mikkego-zarazal-kila-sprawa-zajmie-sie-prokuratura-6286677763332225a
@alkoJezus: antyludzką