Aktywne Wpisy
dexter-morgan +80
Aktualizacja mojego #dogecoin który kupiłem w marcu za 100k pln.
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
wedkarzyk +7
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
Wyskoczył mi na FB artykuł o Karasiu, że Agnieszka Włodarczyk bardzo go wspiera, ale się o niego boi.
I oczywiście komentarz babola:
"Ludzie, dla których własne cele są najważniejsze i nie potrafią z nich zrezygnować nie powinni zakładać rodzin. To najbliżsi cierpia potem, a sam "ryzykant" i tak myśli tylko o realizacji swoich postanowień, pasji i celów. To nie są rzeczy bez których nie można żyć. Można realizować pasje bez takich ekstremów.
Dla mnie to tylko egoizm "
Nosz kurrrr. Niebieski jutro startuje w BBT (Bałtyk-Bieszczady Tour - 1000+km) i jestem obsrana na maksa i się o niego boję jak cholera. No ale to jest jego pasja, on żyje tym rowerem i ja to rozumiem i go wspieram i zawsze go wspierałam i zawsze będę wspierać.
Najgorsze co mogłabym w życiu zrobić, to zabronić mu tego co robi "bo ma rodzinę". Zbrodnia w czystej postaci - tak się zabija pasje i niszczy związki ;(
Ehh ciekawe ile takich różowych jak ta jędza łazi po świecie. Takich związkowych terrorystek, co sama nie ma zainteresowań, i niebieskiemu zabrania. NIE WOLNO! BOMBELEK! RODZINA! EGOISTA!!!
Jeżu, przecież nikt na te wyścigi nie jeździ, żeby tam ducha wyzionąć :/ Ale nie, ma siedzieć chłop na dupie całe życie bo ma BOMBELKA.
Powiedzcie proszę, że to są wyjątki. Plis.
#rower #logikarozowychpaskow #pasja #zwiazki
Chłopy też nie wszyscy mają, ale poza januszami 50+ nie słyszałem o jakimkolwiek mężczyźnie, który by tego nie
@solo_living_yolo: wygodnie pod pantoflem? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Będzie bombelek + brak snu przez 3 lata + 0 z-----------a + 1 wściekła różowa. Żyć nie umierać :D
Moja żona też się boi jak wyłażę na rower solo gdzieś w środku nocy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Nordri: Teoria jest taka, że różowe wściekłe na pasje/zainteresowania swoich partnerów same takich nie mają ¯\_(ツ)_/¯
Ale myślę, że to wiek i staż związku wpływa na takie rzeczy - więcej zrozumienia, empatia, wyuczone schematy. Wiadomka, że zawsze będzie coś, o co by się można przyczepić, ale będąc w związku ponad 16 lat umiemy się z Niebieskim dogadać.
Ale powiem Ci, że to też przychodzi z czasem. Pamiętam sobie sprzed bombelków i z początków związku. No to było trochę inaczej. Było parę takich akcji i sposobu myślenia, że jak sobie dziś przypomnę moje fochy, to mnie aż skręca z krindżu. Niebieski też był inny. Chyba po prostu dorośliśmy razem.
Ograniczanie pasji to jedno. Ale naprawdę to co robi karaś i ilość znaków od losu ze czas na koniec jest jednoznaczna. Gdyby wyszedł do walki w famemma to byłby karaś na wózku albo tfu pod ziemią. Miał już gleby i wypadki na ultra tri. Potem sporty walki. Teraz ten 10x IM po operacji. Tak jest uzależniony od tego,
@Nordri: Większość. Jedynie różowe z otwartą głową i niemyślące wyłącznie o sobie lub mające same jakieś zainteresowania przez co ich partner nie jest ich jedynym zainteresowaniem nie są takie.
Zawodnicy mają do pokonania 38 km w wodzie, 1800 km na rowerze i 422 km biegiem.
On po dobie od wycofania się, nadal prowadził.
Serio powiesz że to normalne?
Komentarz usunięty przez autora