Aktywne Wpisy
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
DrakkainenV +158
XDDDD
Tylko żeby Ci mózg nie wyparował od tej wiedzy.
Czasem zostawia to większą poduszkę na bieżące wydatki, gdzie wiesz, że bez problemu uciągniesz to później.
Na przykład właśnie podczas urządzania mieszkania - jak wpadnie ci na raz zapłacić lodówkę, piekarnik, płytę, meble kuchni, zmywarkę, okap to taka opcja rozbicia tego na 2-3 płatności bardzo się przydaje, bo zostawiasz sobie większą poduszkę na
A może zamiast gotówki jakieś aktywa, działki, pola? Xddd
Wtedy ma nie korzystać z rat 0%?
generalnie branie tv na raty 0% jest bardziej oplacalne niz kupowanie go za gotowke bo wartosc pieniadza aktualnie spada, a co za tym idzie z kazda rata placisz realnie mniej. Sam mało nie zarabiam a tak bym zrobil, gdybym potrzebował - to po prostu czysta matematyka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niedawno w mięście powiatowym pod Częstochowa za 230 000 poszła przedwojenna rudera z odpadającym tynkiem drewnianymi oknami i dachem do wymiany. Ten kawałek od miasta to jakie województwo że za pół miliona nowy dom? Z wyposażeniem oczywiście :)