Aktywne Wpisy
nowszyja +17
Architekt: zrobimy balustrady z czystego szkła, będzie nowocześnie i mieszkania będą dobrze doświetlone.
Polacy: kwik, sąsiedzi mnie zobaczą na balkonie, kwik, trzeba to czymś przysłonić.
Dlaczego polscy architekci i deweloperzy udają, że nie widzą, że Polacy to naród wstydliwy, pozbawiony poczucia estetyki i projektują balustrady przeźroczyste?
#nieruchomosci #architektura #polakicebulaki
Polacy: kwik, sąsiedzi mnie zobaczą na balkonie, kwik, trzeba to czymś przysłonić.
Dlaczego polscy architekci i deweloperzy udają, że nie widzą, że Polacy to naród wstydliwy, pozbawiony poczucia estetyki i projektują balustrady przeźroczyste?
#nieruchomosci #architektura #polakicebulaki
źródło: krakow
Pobierz
1-1-1-1 +17

#przegryw #neet #pracbaza
źródło: comment_16607877772dJNlz9SGQPF6fB0OMpDM6.jpg
Pobierz@localoca: Ale za to może gnoić swoich dawnych kolegów, a to juz jest dla pewnego typu osób wręcz bezcenne
Z emerytura na starość też możesz.mi nie mydlić oczu, bo tak samo jak ja jej nie zobaczysz, albo.kazdy będzie miał tyle samo. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Tymajster: nie ma żadnego, masz #neet w tagach
No ale hehe oni pracują dla kogoś sprzedali się zachodnim korporacja NWO i Żydzi ich zniewalają
@jc_denton: dyskutujesz z typem, który nie tylko jako stary chłop żyje na utrzymaniu rodziców, ale w dodatku jest z tego dumny, także tego...
@TheRealMikz: Z tyrania, też nie ma co być dumnym. To co najwyżej, żałosna, przykra konieczność.
Czyli możesz sobie w spokoju neetowac, ale przynajmniej nie jesteś j-----m pasożytem, który wykorzystuje rodziców
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Tak będzie.
Własne mieszkanie duze mieszkanie - gdzies w centrum, rodzina z 4 bombelkow już odchowanych, co roku wypad na wakacje.
Wystarczy wcześniej wstawać i ciężko pracować.
Tak w polsce, kraju z gówna i karontu - Tak będzie.