Wpis z mikrobloga

zawsze gnije z tych zwierzaków co wyrwą się ze wsi dziadowskiej, złapią prace w k0rpo jako junior human scat enjoyer i myślą że złapali boge za noge, a najlepiej jak awansują do menedżera średniego szczebla i zachodziarz rzuci im jakąś jariske w leasingu to normalnie nowoczesna szlachta, a w rzeczywistości z----------ą z nadgodzinami jak przeciętny sebix, później wchodzą na wykop komentują każdy wpis, że jak to można nie pracować skoro za kolorowanie tabelek w excelu płacą 5k xD ja takimi gardzę to są zwykłe bioroboty trybiki w wyścigu szczurów xD
#przegryw #neet #pracbaza
12lat25cm - zawsze gnije z tych zwierzaków co wyrwą się ze wsi dziadowskiej, złapią p...

źródło: comment_16607877772dJNlz9SGQPF6fB0OMpDM6.jpg

Pobierz
  • 117
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Już nie wspominając w ilu miejscach manager/lider zmiany daje się wepchnąć w znacznie trudniejsze zadania niż jego zespół w zamian za 200 zł brutto.

@localoca: Ale za to może gnoić swoich dawnych kolegów, a to juz jest dla pewnego typu osób wręcz bezcenne
  • Odpowiedz
@12lat25cm: Ale na koniec tygodnia to oni siedzą w wynajmowanym mieszkaniu a nie u mamusi i to oni jadą np nad wodę nowym samochodem a nie ty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No ale hehe oni pracują dla kogoś sprzedali się zachodnim korporacja NWO i Żydzi ich zniewalają
  • Odpowiedz
Ja natomiast gardzę osobami leniwymi i nierobami. Nie szanuje takich osób. Taka osoba która nie ma stałego zatrudnienia plus mieszka u mamusi jest zupełnie oderwana od rzeczywistości.

@jc_denton: dyskutujesz z typem, który nie tylko jako stary chłop żyje na utrzymaniu rodziców, ale w dodatku jest z tego dumny, także tego...
  • Odpowiedz
@12lat25cm: pochwal się jaką ty masz pracę. Niech zgadnę, wózek widłowy na magazynie, oglądasz jabłonowskiego i się uważasz za wielce oświeconego?
  • Odpowiedz
@12lat25cm: Mordo tylko te 5k o których piszesz można zarabiać w pierwszym lepszym helpdesku/servicedesku w IT z podstawową wiedzą, rozwiązując z 3 tickety dziennie siedząc sobie na HO i grając w gierki 70% czasu.

Czyli możesz sobie w spokoju neetowac, ale przynajmniej nie jesteś j-----m pasożytem, który wykorzystuje rodziców
  • Odpowiedz
@12lat25cm: Czasy są dzisiaj takie, ze albo jebiesz w fabryce smrodu albo zaczynasz jako korpo szczur. Jakiś niewielki procent ma swój kapitał. Ja tak kolorowalem komórki w excellu, a dzisiaj jestem wolnym człowiekiem :)
  • Odpowiedz
  • 4
@pianinka
Tak będzie.
Własne mieszkanie duze mieszkanie - gdzies w centrum, rodzina z 4 bombelkow już odchowanych, co roku wypad na wakacje.
Wystarczy wcześniej wstawać i ciężko pracować.
Tak w polsce, kraju z gówna i karontu - Tak będzie.
  • Odpowiedz