Wpis z mikrobloga

zawsze gnije z tych zwierzaków co wyrwą się ze wsi dziadowskiej, złapią prace w k0rpo jako junior human scat enjoyer i myślą że złapali boge za noge, a najlepiej jak awansują do menedżera średniego szczebla i zachodziarz rzuci im jakąś jariske w leasingu to normalnie nowoczesna szlachta, a w rzeczywistości z----------ą z nadgodzinami jak przeciętny sebix, później wchodzą na wykop komentują każdy wpis, że jak to można nie pracować skoro za kolorowanie tabelek w excelu płacą 5k xD ja takimi gardzę to są zwykłe bioroboty trybiki w wyścigu szczurów xD
#przegryw #neet #pracbaza
12lat25cm - zawsze gnije z tych zwierzaków co wyrwą się ze wsi dziadowskiej, złapią p...

źródło: comment_16607877772dJNlz9SGQPF6fB0OMpDM6.jpg

Pobierz
  • 117
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@12lat25cm: zawsze gnije z tych zwierzaków co całe życie spędzają na bezrobociu we wsi dziadowskiej, dostaną od mamy 5 złotych na chrupki i myślą że złapali boga za nogę, a najlepiej jak babcia od święta rzuci im pięć dych to normalnie nowoczesna szlachta, a w rzeczywistości wegetują przed komputerem waląc konia dwa razy dziennie i patrząc jak ucieka im życie, później wchodzą na wykop i komentują każdy wpis, że jak
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@12lat25cm: jasne że lepiej mieć lepiankę z gówna, mieszkać po środku niczego, n-----ć dzieciaków i żyć z zasiłków. Ale nie każdego stać na takie ryzyko.
  • Odpowiedz
@lukasus: O zandberg ma tu konto. Nie chcesz pracować okej, tylko nie wymagaj że z mojej pensji i podatków będą szły świadczenia socjalne na ciebie, na mieszkanie komunalne dla ciebie i twojej rodziny, na dodatki i bony w markecie na jedzenie. Chcesz odciąć się od systemu okej. Ale nie wymagaj żeby cie utrzymywał.
  • Odpowiedz
Spoko. Wez po prostu JDG czy inny kontrakt i jak zarobisz ze ci wystarczy to smialo. Mi pasuje UOP pelen etet i 5 tygodni urlopu

@PDCCH: no tak, bo to tak dziala ze sobie moge negocjowac z pracodawcami na rownych warunkach. I jak chce tylko pol roku pracowac to oni wcale nie wezma sobie kogos innego.
  • Odpowiedz