Aktywne Wpisy
mickpl +517
Dziennikarz TVN24 zadał Glapie przydługie pytanie że kredyty som no drogie i co możemy z tym zrobić, jak zwiększyć dostępność.
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
VaizardOmbre +19
Pierwszy raz od 2.5 roku zaczęło mi zależeć na relacji z nowo poznaną dziewczyną.
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
#niebiskiepaski popatrzcie na swój #rozowypasek a jak nie macie to na którąś która wam się podoba i zastanówcie się czy za 20, 30 lat nadal będzie sie wam podobać, dodajcie jej zmarszczek w okół oczu, twarz sobie wyobraźcie bardziej zapadniętą, włosy miejscami siwe, ciało mniej jędrne, głos trochę inny, starszy. I jak? Autentycznie mnie ciekawi czy kobieta moze sie po latach podobac. Bo skąś się bierze to porzucanie strarszych dla młodszych, kopii ale młodziej wyglądajacych. #zwiazki #psychologia
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62f907cc5b034b7c896565f1
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
---
Zaakceptował: LeVentLeCri
Z wiekiem relacja się zmienia i inne rzeczy od atrakcyjności się liczą.
@AnonimoweMirkoWyznania: ja też się oglądam za facetami i za babkami 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ Nie jest odkryciem, że soby młodsze są łądniejsze ale po X latach związku są inne priorytety. Ma się rodzinę i to jej szczęście jest na pierwszym miejscu a