Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
#niebiskiepaski popatrzcie na swój #rozowypasek a jak nie macie to na którąś która wam się podoba i zastanówcie się czy za 20, 30 lat nadal będzie sie wam podobać, dodajcie jej zmarszczek w okół oczu, twarz sobie wyobraźcie bardziej zapadniętą, włosy miejscami siwe, ciało mniej jędrne, głos trochę inny, starszy. I jak? Autentycznie mnie ciekawi czy kobieta moze sie po latach podobac. Bo skąś się bierze to porzucanie strarszych dla młodszych, kopii ale młodziej wyglądajacych. #zwiazki #psychologia

---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62f907cc5b034b7c896565f1
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
AnonimoweMirkoWyznania - #anonimowemirkowyznania 
#niebiskiepaski popatrzcie na swój ...

źródło: comment_1660501354X3o2hvIn4mouJJuqmNin22.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

SuchyMagik: @Shyvana: @elena-mary: @lileniaa: Nic nie rozumiecie, nie jestem facetem, który pluje na stare kobiety tylko kobietą która widzi jak w życiu starsze są porzucane dla młodszycg, która widzi, że każdy facet nawet "wierny mąż" się ogląda za takimi. Żeby to widzieć trzeba mieć więcje ni 20 alt i być mniej naiwnym niż wy. Chciaąłm zobaczyć szczery punkt widzenia, ale mam odpowiedzi tylko dziewcząt przekonanyc,
  • Odpowiedz
każdy facet nawet "wierny mąż" się ogląda za takimi.

@AnonimoweMirkoWyznania: ja też się oglądam za facetami i za babkami () Nie jest odkryciem, że soby młodsze są łądniejsze ale po X latach związku są inne priorytety. Ma się rodzinę i to jej szczęście jest na pierwszym miejscu a
  • Odpowiedz