Aktywne Wpisy

Krupier +110
Sprzątam narzędziownię po dziadku, któremu się zmarło, a żona sprzedała działkę. Facet widać, że był złota rączka, wszystko robił sam, każdy przedmiot szanował i chyba nic nie wyrzucał w myśl zasady "kiedyś się przyda".
Jak ktoś ciekawy co znalazłem to wrzucam foty. Na zdjęciu narzędziownia już po wstępnych porządkach tak że tego. XD
W sumie dziwne uczucie tak po kimś ogarniać. Człowiek zaczyna mieć rozkminy, że w sumie z moimi rzeczami będzie
Jak ktoś ciekawy co znalazłem to wrzucam foty. Na zdjęciu narzędziownia już po wstępnych porządkach tak że tego. XD
W sumie dziwne uczucie tak po kimś ogarniać. Człowiek zaczyna mieć rozkminy, że w sumie z moimi rzeczami będzie
źródło: 1000003433
Pobierz
Jak ktoś się zastanawia dlaczego nie ma par na tinderze albo czemu żadna nie odpisuje to tutaj macie odpowiedź. Oskarek Oskarka Oskarkiem pogania
#p0lka #tinder #logikarozowychpaskow #blackpill #zwiazki
#p0lka #tinder #logikarozowychpaskow #blackpill #zwiazki

Mental mistrza. To odróżnia stalowy charakter ukształtowany w kuźni problemów, w fabryce blizn, w pięknym Maranello od baletnicy którym przeszkadza rombek u spódnicy.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#f1
Ale np Leclerc, Verstappen, Vettel, Rosberg, zasłynęli z ogromnego przywiązania do detali. W garażu uchodzą za świetnych team playerow z ogromnym talentem do dyskusji z inżynierami. Zawsze poszukiwali limitów auta poprzez pracę, szczerość, bezpośredniosc. Tym zdobyli szacunek i w ten sposób sprawili, że zespół chce za nich ginąc i pracować po nocy.
Nigdy przenigdy nie słyszałem żadnej histori, że Max / Charles bierze za ryj "szatnie".
To jest taki sam
To jest proste jak p---------e. Leclerc był na pp, uszkodził prawa stronę auta. W określonym przedziale czasu musili naprawić auto przed cisza nocna aby uniknąć kary i grid penalty by wystartować z pp. Z uwagi na fakt iż poświęcili czas i zasoby na prawa stronę popełnili typowy włoski błąd i nie sprawdzili drugiej. Awaria i dnf. Nie widzę spisku przeciw Charlesowi.