Aktywne Wpisy
wapiti +19
Do całej tej dyskusji na temat KPO warto dodać, że Konfederacja jako jedyna partia nigdy nie chciała tych pieniędzy. Ponad 3 lata temu, gdy temat dopiero pojawił się w opinii publicznej, nikt nie podnosił, że jest to dług, który przyjdzie nam wszystkim spłacać. W rzeczywistości zaczęliśmy go spłacać jeszcze zanim w ogóle otrzymaliśmy te środki. Już wtedy wiedzieli, że pieniądze zostaną odblokowane dopiero po zmianie rządu, co rzeczywiście miało miejsce. Doskonale też

jmuhha +5
Czyli to działało tak, że:
-kupil spolke ktoś za 100k,
-dotacji dostał 500k,
Czyli jest 400k na plusie za państwowe moje i twoje pieniądze?
#kpo
-kupil spolke ktoś za 100k,
-dotacji dostał 500k,
Czyli jest 400k na plusie za państwowe moje i twoje pieniądze?
#kpo

źródło: comment_1660230698lSzuT5x7pk1f3YC4gSCoDH.jpg
PobierzTo tak jakby dzis jakaś marka motoryzacyjna wprowadziła np asystent zmiany pasa i próbowała to reklamować jako własną innowację w dziedzinie motoryzacji.
Niestey aplle robi takie
Za to iphone nie potrafi wysyłać mms. I można tak bez końca
@eshape55: Lol oczywiście, ze potrafi. Za to android nie potrafi wysłać zdjęcia ani filmu w bezstratnej jakości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dioxxx: Następny. Jak nie potrafi jak potrafi. O co Wam chodzi?
@eshape55: jo jo jo, poczekaj tylko odłączę się od sie...
Nawet nie chce mi się poruszać tego, ile drukarek obsługuje ten direct, tworząc własną niezabezpieczoną sieć xD do której trzeba się przełączyć xDD, gdy w airprincie siedzisz w jednym wifi i z większości wbudowanych aplikacji
@tellet: co Ty piszesz? Mam jakąś drukarkę Brothera za 400 zł. Nie tworzy żadnej sieci. Drukuje sie identycznie jak z
Komentarz usunięty przez autora
@Angel_of_death: a to przepraszam, widać mój telefon z czterordzeniowym procesorem i 2gb ram jest za słaby żeby obsłużyć takie rozwiązanie.
@Cyslav: to