Wpis z mikrobloga

Nie musisz się rejestrować w iTunes.

Super. Ściągać też nie muszę?

W telefonach z androidem też tego nie mogę zrobić

Całkiem możliwe, że mylisz przyciąganie do siatki z autorozmieszczaniem.

już
  • Odpowiedz
Nie, wystarczy program 3utools

@aarahon: Czyli zamiast iTunes muszę ściągnąć 3utools? Genialne posunięcie Apple chroniące przez "c-------i" rozwiązaniami.

mówię o tym że większość ma menu z aplikacjami a ja chcę wszystko na pulpicie z alfabetycznym rozmieszczeniem. W iPhone to usunęli a bardzo za tym tęsknię tak jak za małymi telefonami ale nikt oprócz apple takich nie
  • Odpowiedz
Czyli zamiast iTunes muszę ściągnąć 3utools? Genialne posunięcie Apple chroniące przez "c-------i" rozwiązaniami.

@Polanin: generalnie żeby zainstalować jakąkolwiek sensowną aplikację na androidzie to musisz się zarejestrować tak jak w apple żeby ściągnąć dzwonek, nie wiem więc o co Ci chodzi ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
generalnie żeby zainstalować jakąkolwiek sensowną aplikację na androidzie to musisz się zarejestrować tak jak w apple żeby ściągnąć dzwonek, nie wiem więc o co Ci chodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@aarahon: Może o to, że dzwonek to nie aplikacja? Do tego nigdzie nie musisz się rejestrować, bo jak się uprzesz to możesz zgrać po USB plik apk i zainstalować bez rejestracji.

nawet bez pobierania jakichkolwiek aplikacji? No nie, przesunięcie z
  • Odpowiedz
Może o to, że dzwonek to nie aplikacja?

@Polanin: może jednak jest pobierany ze sklepu?

System, który ma wszystko od razu poinstalowane jest bez sensu choćby ze względu na
  • Odpowiedz
może jednak jest pobierany ze sklepu?

@aarahon: Może jednak nie?

no jakoś Windows to ma i nic nie muszę ściągać żeby menu start przestawić.

No właśnie, w iPhone nie możesz tego przestawić nigdy. W Androidzie czasem możesz, czasem nie. Ale jak już nie możesz to sobie ściągasz co potrzeba i
  • Odpowiedz
masz ustawiony własny utwór na dzwonek?

@aarahon: Nie mam ustawionej muzyki na dzwonek.

niestety, aplikacje pobierane i instalowane z plików apk takie są.

Nie są. APK to często identyczne pliki jak ze
  • Odpowiedz
Nie mam ustawionej muzyki na dzwonek.

@Polanin: czyli masz prawo do rozpowszechniania tej mp3?

Nie są. APK to często identyczne pliki jak ze sklepu
  • Odpowiedz
czyli masz prawo do rozpowszechniania tej mp3?

@aarahon: Poczytaj o prawie autorskim. Na przykład o dozwolonym użytku osobistym. Do tego niczego nie udostępniam.

no nie bardzo

No
  • Odpowiedz
No bardzo, bardzo.

@Polanin: no właśnie nie,

W zwykłym domu mogę sobie wstawić takie zamki jak mi się podobają. No i mogę go urządzać jak chcę, zamiast mieszkać w generycznym pokoju
  • Odpowiedz