Aktywne Wpisy

GoNutz_pl +722
#rozdajo
Lurkuje tutaj juź od dawna aż wreszcie odważyłem się napisać ( ͡° ͜ʖ ͡°) tym bardziej, że jest okazja!
Od dosłownie kilku dni jestem odpowiedzialny za pokazanie marki GoNutz.pl w social mediach i zaczynam od Wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zamiast finansować facebooka czy tiktoka
Lurkuje tutaj juź od dawna aż wreszcie odważyłem się napisać ( ͡° ͜ʖ ͡°) tym bardziej, że jest okazja!
Od dosłownie kilku dni jestem odpowiedzialny za pokazanie marki GoNutz.pl w social mediach i zaczynam od Wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zamiast finansować facebooka czy tiktoka
źródło: 510434-Mango-Suszone-Plastry
Pobierz
Mia900 +15
Wykopki narzekające na panny #tinder , że te:
- mają tatuaże,
- posiadają dzieci z poprzednich związków,
- są ulane,
- w wieku 25-30 lat wyglądają na 40.
Tymczasem ja:
- mają tatuaże,
- posiadają dzieci z poprzednich związków,
- są ulane,
- w wieku 25-30 lat wyglądają na 40.
Tymczasem ja:

źródło: comment_1660230698lSzuT5x7pk1f3YC4gSCoDH.jpg
PobierzSuper. Ściągać też nie muszę?
Całkiem możliwe, że mylisz przyciąganie do siatki z autorozmieszczaniem.
@Polanin: Nie, wystarczy program 3utools
@aarahon: Czyli zamiast iTunes muszę ściągnąć 3utools? Genialne posunięcie Apple chroniące przez "c-------i" rozwiązaniami.
@Polanin: generalnie żeby zainstalować jakąkolwiek sensowną aplikację na androidzie to musisz się zarejestrować tak jak w apple żeby ściągnąć dzwonek, nie wiem więc o co Ci chodzi ( ͡° ͜ʖ
@aarahon: Może o to, że dzwonek to nie aplikacja? Do tego nigdzie nie musisz się rejestrować, bo jak się uprzesz to możesz zgrać po USB plik apk i zainstalować bez rejestracji.
@Polanin: może jednak jest pobierany ze sklepu?
@aarahon: Może jednak nie?
No właśnie, w iPhone nie możesz tego przestawić nigdy. W Androidzie czasem możesz, czasem nie. Ale jak już nie możesz to sobie ściągasz co potrzeba i
@Polanin: No ja tam korzystam z legalnej muzyki :)
@aarahon: A co ma jedno do drugiego? Mp3 to nie musi być muzyka.
@Polanin: masz ustawiony własny utwór na dzwonek?
@aarahon: Nie mam ustawionej muzyki na dzwonek.
Nie są. APK to często identyczne pliki jak ze
@Polanin: czyli masz prawo do rozpowszechniania tej mp3?
@aarahon: Poczytaj o prawie autorskim. Na przykład o dozwolonym użytku osobistym. Do tego niczego nie udostępniam.
No
@Polanin: no właśnie nie,