Aktywne Wpisy

uniwerstal +2005

zaltar +147
#sebcel to musi być eksperyment społeczny, Grażyna Żarko 2.0. Nie ma szans, żeby powstał tak doskonały byt, łączący ze sobą ego Lecha Wałęsy ze skondensowanym efektem Dunninga-Krugera
#frajerzyzmlm
#frajerzyzmlm

#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #mgtow #30plusclub
źródło: comment_1660198112hHFEHk9MVdkMvaxviyBK48.jpg
Pobierz@Hangry: Niestety nie. Nie wierz w kłamstwo, że laski w wieku 35-45 nie mają powodzenia. Oj zdziwiłbyś się.
Tymczasem ja po 40
źródło: comment_16602223566MpIn4bN8jcgjlTLFLi8Ez.jpg
Pobierz@NaukaProgramowaniaBot: wpierw trzeba zacząć od zrozumienia reguł, potem tego jakie karty nam los dał, potem zaś z tymi kartami co mamy grać podług tych reguł tak aby coś ugrać.
Nie każdy wystartuje z tym samym ale pierwszy problem jest w tym, że nie uczy się nas reguł rzeczywistych tylko bluepillowych. Dlatego trudniej/dłużej zajmuje ogarnięcie czemu coś ta gra nie idzie.
Co więcej, kobiety też się trzyma w bluepillu, tylko ich jest inny. Ale sprowadza się to do tej całej propagandy równości. Mówią im, rób karierę, bądź alfa samicą, jak samiec alfa dominuj, wspinaj się po szczeblach hierarchii, a będziesz dużo warta (w tym warta najlepszych mężczyzn).
I potem takie alfa samice, z doktorem, posadą dyrektora oraz udziałem w wolontariacie "ratujmy pieski", myślą sobie - ale ja jestem świetną partią. Gdzie ten mój alfa samiec,
@sxilll: to raczej nie jest za niczym argument, gdyż kobiety gardzą spermiarzami i atencja od spermiarzy ich w żaden sposób w kwestii satysfakcji z relacji damsko-męskich, nie satysfakcjonuje. Co najwyżej czasem na tym skorzystają czerpiąc darmowe przysługi od
@janabanana: Jestem kolarzem, chodzę na siłownię, jem zdrowo, nie palę tytoniu i nie piję alkoholu, oprogramowanie Garmina na podstawie osiąganych wyników wylicza mi wiek sprawnościowy o kilka dobrych lat niższy od
Całkiem dobry artykuł: https://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/nauka/1608209,1,zagadka-ewolucji-dlaczego-kobiety-sa-ladniejsze-od-mezczyzn.read
@Hangry: myślenie życzeniowe...
Wystarczy że laska chodzi na siłownie i nawet do 40 sie trzymaja zajebiście
@nad__czlowiek: Wystarczy menopauza i c--j bombki strzela, wszystko może się posypać. Ale sam jestem w takim wieku, że jak jeszcze miałem Tinder i przesunąłem suwak za daleko (ponad 35), to się pojawiały grażyny, a jak była jakaś dżesika, to było już widać na twarzy te 35 lat ekspozycji na słońce i niewiele mniej na kosmetyki z SLS
@przeo: bo facet nie musi być ładny