Aktywne Wpisy

✨️ Jak zrozumieć plany kobiety na przyszłość? Ⓘ
Jak rozumieć słowa kobiety - "może za kilka miesięcy spróbujemy ponownie". ?
Ja mam 36 lat, ona 33. Byliśmy ze sobą prawie rok czasu, jednak postanowiła zakończyć naszą relację na chwilę obecną. Motywowała to innymi pragnieniami, innymi celami natomiast nie zamknęła furtki ostatecznie. Mamy normalny kontakt, czy to telefoniczny czy sms, spotykamy się czasem na mieście. Nie zamknęła furtki całkowicie natomiast ciągle podkreśla na chwilę
Jak rozumieć słowa kobiety - "może za kilka miesięcy spróbujemy ponownie". ?
Ja mam 36 lat, ona 33. Byliśmy ze sobą prawie rok czasu, jednak postanowiła zakończyć naszą relację na chwilę obecną. Motywowała to innymi pragnieniami, innymi celami natomiast nie zamknęła furtki ostatecznie. Mamy normalny kontakt, czy to telefoniczny czy sms, spotykamy się czasem na mieście. Nie zamknęła furtki całkowicie natomiast ciągle podkreśla na chwilę

curiousboi +15
#gielda a p------e tego waszego szczura przenoszę się na IBKR
Zawsze coś nie działa, wiecznie coś nie tak, cashout i essa #meczennicyxtb
Zawsze coś nie działa, wiecznie coś nie tak, cashout i essa #meczennicyxtb
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Kolega zrobił farmę utopców.
Działa dobrze ale z jakiegoś powodu pojawiają się za farmą zombi.
Utopce trafią tam gdzie trzeba ale zombi z jego powodu wyrzuca za farmę (tam gdzie jest rusztowanie) i nie ma tam żadnego portalu z którego mogły wyjść.
Ma ktoś pomysł co poszło nie tak?
#minecraft
źródło: comment_16600912251S2WQUmyap692m5iUFdcVQ.jpg
Pobierzźródło: comment_1660091389GNbxLKBl4m17j2KKV6Jicd.jpg
PobierzMasz tam portal przecież do Netheru i z tego miejsca wyłażą
źródło: comment_1660094187Yct7wGPZ0erxIYyuCa786A.jpg
Pobierzźródło: comment_1660094552M4eJx9Iv010bRxXeHBrV7A.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
A PIGLIN jest z twoich screenów wyżej, respią się w twierdzy.
PIGLIN to nie PIGMAN (-‸ლ)
źródło: comment_16600949428KUtXRVnwoLDkN64yu5pNh.jpg
PobierzTo jest pigman, respią się w grupie na całym netherze, nie atakują jak sam nie zaatakujesz.
Ewidentnie widać że to pigman
źródło: comment_1660095004UsMI9ZOvfSZzNfae3ygyOR.jpg
Pobierzźródło: comment_166009521615LZXIF1SXbbJwn5lgdwBi.jpg
PobierzZobacz sobie swojego screena, tam masz różowego moba z dodatkiem szarego.
Czyli to co Ci pokazałem.
Pokazujesz mi teraz 2 rożne moby
źródło: comment_16600952715GFyZW0LxOXKs77uwe5Ebo.jpg
PobierzFarma utopców teleportuje do piekła. W piekle wszystko jest obudowane i jedyne co trzeba to je zabić.
Ale z jakiegoś powoduje za farmą w piekle pojawiają się zombi.
Teraz rozumiesz?
Jeśli chodzi o klocek gdzie masz rusztowanie (chodzi o sam szczyt farmy, no nie?) To może masz tam ciemno, przez co zombie pojawia się naturalnie (albo utopiec przemienia się z powrotem w zombie).
Mechanika jest taka, że po 30s poza woda utopce zmieniają się w zombie. Jeśli nie ubijasz potworów na bieżąco takie
Farma na zewnątrz jest dobrze oświetlona i jedyne co może się tam pojawić to utopce w wodzie.Utpoce spawnuje się w tej kolumnie wodnej,idą na dno a na koniec prąd wodny spycha je do portalu. Cała filozofią
Portal jest postawiony nad wodą więc moby spoza farmy nie mogę tam wejść.
Tym czasem w netherze portal wyrzuca wszystkie utopce do expiarki (screen trzeci).
Jeśli nie macie zrobionej farmy na onehit kilka to tak się będzie dziać. Albo musicie oświetlić cały obszar respu w netherze (nie pamiętam czy pomoże, ale raczej powinno), albo w inny sposób zablokować resp w netherze (milion slabów, pressure