Aktywne Wpisy
Dlaczego tak wielu tutaj zależało, żeby Sigma odpadła?
#mecz
#mecz

powinem juz spać ale mysli przeróżne. Mętlik w glowie na jaki samochod sie zdecydowac. Kazdy z rozwazanych na swoje plusy i minusy
Skopiuj link
Skopiuj link
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Dlaczego osoby z bezterminowym prawo jazdy nie musza robić badan lekarskich.To jest niesprawiedliwe niektórzy mogli przez długi okres nie robić tych badań.
Naprzykład osoby powyżej 60 roku życia przynajmniej częśc tych osób może być zagrożeniem na drodze.Ja przy robieniu prawa jazdy placilem 300 za badania i wydanie dokumentu potem przedluzenie prawka na kilka lat znowu 300 zł. A bezterminowi dopiero będą wymieniać w 2028 roku i będzie to trwać do 2033 roku ( ͡° ͜ʖ ͡°). Śmiech na sali.
#prawojazdy #gorzkiezale #zalesie
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62f0c067cdd8d55ea64240be
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
@AnonimoweMirkoWyznania: a po co maja wymieniac? nie zdziwilbym sie jakby sie okazalo ze taki obowiazek wymiany okaze sie niezgodny z prawem
że posłowie sobie nie wyślili kolejnego egzaminu na prawko po 2 latach( ͡° ͜ʖ ͡°).Miało byc też dodatkowe szkolenie i kolejne pieniadze narazie tego nie ma.Bezterminowi nie mają obowiążku badania wzroku i słuchu.Tylko młodzi są
Prawo nie może działać wstecz, a wg mnie w przypadku uprawnień do kierowania pojazdami powinno,
Mam sąsiada lat 80-90, który wozi swoją żonę lat też 80-90 i jego samochód jest tak poobijany że to głowa mała, jego ruchy są ospałe i generalnie aż strach na niego patrzeć jak jedzie