Aktywne Wpisy
hellyea +12
white_cap123 +9
Prawdziwy przegryw to nie jest ten co nigdy nie ruchał.
Prawdziwy przegryw to ten co ruchał, miał powodzenie, a potem coś się w życiu popsuło, utrata zdrowia, wyglądu i utrata powodzenia.
Jak nigdy nie ruchałeś i nie zaznałeś bliskości kobiety to nic nie straciłeś, bo nie da się stracić czegoś, czego się nie posiadało.
Największym bólem jest zaznać tego wspaniałego uczucia na chwilę a potem bezpowrotnie je utracić, ale tego nie zrozumiecie,
Prawdziwy przegryw to ten co ruchał, miał powodzenie, a potem coś się w życiu popsuło, utrata zdrowia, wyglądu i utrata powodzenia.
Jak nigdy nie ruchałeś i nie zaznałeś bliskości kobiety to nic nie straciłeś, bo nie da się stracić czegoś, czego się nie posiadało.
Największym bólem jest zaznać tego wspaniałego uczucia na chwilę a potem bezpowrotnie je utracić, ale tego nie zrozumiecie,
Mirki skoro programowanie jest takie trudne, wymaga ciężkiej pracy i pasji i wgl trzeba być pasjonatem od przedszkola to jakim cudem tak wiele różowych przebranżawia się z jakiś gówn0kieruków na jakieś frontendy albo UX/UI designery? Sam dodam od siebie, że różowych z jakimiś zainteresowaniami/hobby które poznałem w życiu mogę policzyć na palcach jednej ręki a tu jeszcze dochodzi ciężka praca i szkolenie się po godzinach przez jakiś rok, dwa zanim znajdą pracę + w trakcie pracy non stop nauka żeby nie wypaść z obiegu i być dobrym programistą. Ja wiem, że frontend to nie programowanie hehe #pdk ale ogólnie widzę nagle sporo różowych w IT dosłownie znikąd.
#programowanie #naukaprogramowania #it #frontend #ux #ui #design #javascript #udemy #programista15k #programista #java #python #bootcamp #praca #backend #webdev #react
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62efea84cdd8d55ea642322f
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Przekaż darowiznę
Zobacz ile masz
---
Zaakceptował: LeVentLeCri
@roooooot:
Nie zaklada to ludzi ktorzy bez kontaktow w jakies srodowisko wchodza - bo tacy sa. Tylko ze programowanie nie jest skomplikowane np to sie od kolezanki fryzjerki ktora sie na programowaniu zna
@AnonimoweMirkoWyznania: bo nie wymaga pasji od przedszkola tylko predyspozycji i gotowości do ciągłego doszkalania się