Aktywne Wpisy
Kopyto96 +90
Kto pamięta rządy PO i zwłaszcza lata 2013-2015, ten nigdy by na ten twór nie głosował. Ludzie mieli serdecznie dość plucia na własny kraj, dzielenia ludzi na "elity" i "plebs", zakłamywania historii i SBckich służb na państwowych stołkach. W tamtych latach był wręcz wielki bum na patriotyzm, który był po prostu skutkiem ubocznym tych rządów.
Tamte czasy jednak wspominam z dużym sentymentem, takie pospolite ruszenie. Zagłosuję na Konfederację i choćby nie wiem
Tamte czasy jednak wspominam z dużym sentymentem, takie pospolite ruszenie. Zagłosuję na Konfederację i choćby nie wiem

Ytarka +39
Ogłoszenie z pełnym, czytelnym opisem, wyraźne zdjęcia całego zestawu - z bliska, z daleka, z kotem i bez. Myślałam że to wystarczy, że tak się robi.
Nie pomyślałam jednak, że wśród użytkowników są przecież ludzie z tą straszną chorobą, co nie pozwala im czytać literek.
Nie wolno im nawet zerkać na to, co może zobrazować treść, żeby nie spowodować zwary w klepisku XD
No naraziłam chłopa na niebezpieczeństwo, pewnie dlatego tak na
Nie pomyślałam jednak, że wśród użytkowników są przecież ludzie z tą straszną chorobą, co nie pozwala im czytać literek.
Nie wolno im nawet zerkać na to, co może zobrazować treść, żeby nie spowodować zwary w klepisku XD
No naraziłam chłopa na niebezpieczeństwo, pewnie dlatego tak na

Dla was to wszystko jest paździerzem. Drugi w komentarzu porównuje najbardziej znany światowy konkurs piosenki do patostremow xD
Bardziej się zaorać nie da, niż wy sami.
Elyta narzekań
@jmuhha: Co to jest koncert piosenki?
@jmuhha: no ale co to jest? Chłopy w pieluchach śpiewające o traktorach. Baba ubijająca masło. Ludzka stonoga. Przecież to się idealnie wpisuje w patostreamy.
Sam chwilę obejrzałem, ale żeby siedzieć przed tv 3 godziny i się tym podniecać to serio trzeba mieć nudne soboty ¯\(ツ)/¯
#!$%@? Cię to boli co robię ze swoim czasem
To pytanie jest mega ignoranckie. Po co tak wsadzać kij w mrowisko, jednocześnie trochę obrażając osoby które to oglądają?
To ja może odwrócę pytanie - dlaczego uważasz, że to paździerz? I dlaczego mam robić coś "lepszego" w ten jeden wieczór w roku?
Jestem przekonany, że wszyscy, ktorzy mowia o tym ze szkoda czasu i można go lepiej spożytkować, innego dnia siadają wieczorem do tv lub na fejsa i tracą ten czas
@Sansiwiera: to są ludzie którzy lubią kiepskie rozrywki. Raz oglądają fame MMA potem #danielmagical a jak on skończył nadawać to ta patologia przerzuciła się na #raportzpanstwasrodka potem jeszcze z rodzicami trudne sprawy i barwy szczęścia a wieczorem #eurowizja.
Po prostu patologia taka jest lubi kicz i gówno.