@WMPP jakbym miał informację że leży w oddziale to bym się mniej martwił chyba. A tak mam rozumieć że paczka od dwóch dni sobie na pace busa leży? Dziwne to
@knightress dzwoniłem na infolinię i pani otworzyła zgłoszenie do oddziału i czekam na odzew. Mówiła że zdarza się że odkleila się etykieta i dlatego nie ma aktualizacji statusu
@konami85: no u mnie jak za dotknięciem różdżki status przesyłki zmienił się zaraz po skomentowaniu tego posta, więc wszystko ok, ale niedawno miałam sytuację, gdzie zamawiałam buty do paczkomatu w rodzinnej miejscowości i pi3przyli się miesiąc z tym, bo jak się na koniec okazało, akurat ten paczkomat mieli likwidować i po milionach telefonów i uzgodnień paczkę przywiózł kurier pod drzwi, a buty zdążyły mi się znudzić i odesłałam xD
Po publicznej debacie na temat OKI, ministerstwo zdecydowało opublikować nowy pomysł - drzewko umiejętności podatkowych. Będzie można dostosować podatki pod siebie, w zależności od tego jaki styl oszczędzania i inwestowania wybierzemy. #gielda
#inpost
źródło: comment_1659597093SOo0xBoY6AoPVuILeesIor.jpg
Pobierz@knightress: jak sytuacja?
źródło: comment_1661286744uCu61iaa4bn4kFIaTQR5cB.jpg
Pobierz