M.....k
M.....k
1703
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
AceCombat__dziewiec0
@GabWhite:
maszrumaszrum
1014
Voyager
Voyager
@MlodyWilk: jeszcze heyyeyaaeyaaaeyaeyaa
164
Gl1n4
@MlodyWilk: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
155
Niggalke
88
G.....y
G.....y
@MlodyWilk: co zrobiliśmy źle
84
m.....o
@MlodyWilk: ja tam wolę ten nowy jutub. Trochę jak tvp lat 90-tych. Duzo wiedzy i profesjonalizm. O ile nie oglądasz polskiej karty na czasie (╯°□°)╯︵ ┻━┻
76
M4YU
@MlodyWilk: ale akurat ten drugi typek w "YouTube Now" (Technology Connections) to spoko jest. Ma 40 minutowy materiał o tym, dlaczego kierunkowskazy w autach nie są zsynchronizowane i dlaczego to niemożliwe.
64
Baron_Szajba
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
61
Sirion
@M4YU: Technology Connections to wspaniały kanał. Ten gość potrafi o kompletnej p------e, jak np. czajnik, opowiadać tak, że słuchasz z otwartymi ustami.
47
korporacion
@MlodyWilk: raczej takie coś
46
kaitek666
@Baron_Szajba: zgoogluj Sponsorblock a potem wróć i mi podziękuj ( ͡° ͜ʖ ͡°)

33
Krupier
@MlodyWilk: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
30
aegypius
22
mikau
@MlodyWilk: po prostu to już nie jest czas viral goofy filmików które jako jedyne wybijały się na główną oprócz jakiejś Jenny Marbles, Smosh czy innego NigaHiga. Dziś też można znaleźć masę świetnych animacji, śmiesznych filmików itd. Po prostu trzeba poszukać a algorytm sam potem będzie podrzucał..
21
dracul
@MlodyWilk: jeszCze filthy frank ( ͡° ʖ̯ ͡°)
20
j.....7
@MlodyWilk: @Sirion: Ogólnie tutaj wybrano raczej ciekawe kanały w rzędzie pod Technology Connections, są kanały Cool Worlds i Sam Harris.
Pierwszy robi filmy o kosmosie, a sam koleś prowadzi zespół naukowy badając exoplanety.
Drugi ostatnio trochę kontrowersyjny, bo co raz z większym biasem robi filmiki przede wszystkim geopolityczne.
Reszty oprócz tych trzech nie kojarzę z nazwy ale coś mi świta że jakieś filmiki od nich oglądałem.

Nie chcę
17