Aktywne Wpisy
dowujawafla +224
Vladimis +78
K---a jak żyć w tym kraju.
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Znając bohaterkę afery nie wiadomo oczywiście czy sami organizatorzy akcji wiedzą o jej planach, czy może raczej fiziaa zapyta o możliwość dołączenia i w razie odmowy udostępni jakieś screeny xDDD niemniej jednak podrzucam link - na wszelki wypadek.
Ja sama jestem zdiagnozowanym autystykiem. Zdaję siebie sprawę z tego, że dla wielu z wykopków ta afera może być pierwszym (świadomym) kontaktem z osobą autystyczną (lub rzekomo autystyczną) a w związku z tym będzie rzutować na odbiór autystów w przyszłości. I absolutnie nie zgadzam się z tym, że osoba tak manipulująca, paranoiczna, agresywna będzie rzutować na nasze środowisko. Jej zachowanie w niewielkim stopniu, o ile w ogóle, wynika z autyzmu.
Dlatego jeśli sami jesteście zdiagnozowani lub podejrzewacie u siebie autyzm, macie bliskich z autyzmem, albo po prostu leży wam na sercu ten temat, napiszcie proszę wiadomość do organizatorów akcji. Niech wiedzą że fiziaa nie jest reprezentantką osób z autyzmem.
#psychologia #psychiatria #fiziaa #fiziaacontent #taza #platyna
@melancholijna_marchewka: no właśnie - ja też jestem tu i tam na grupach, spotykam tam ogrom delikatnych, wrażliwych osób, które zdają sobie sprawę ze swoich problemów, naprawdę ciężko pracują nad nimi i nie obrzucają
@mala_rybka: mam też inne screeny, które wiążą TaZA z Zuzanną, które już usunęła.
Jeżeli chodzi o multikonto @TaZA i @fiziaa to ta pierwsza się wypiera: https://www.wykop.pl/link/6760387/#comment-108537003
Komentarz usunięty przez autora
@CM711: